Stemmeprøve, maling og høytlesning fra «Odd er et egg» med Qvisten Animation

Dag: Begge dager

Qvisten Animation er et norsk produksjonssekskap for animasjon som produserer langfilmer, animasjonsserier, musikkvideoer og reklamefilmer. De står blant annet bak fjorårets suksessfilm, «Dyrene i Hakkebakkeskogen». På Miniøya 2016 hadde Qvisten Animation stemmeprøver, hvor en av våre besøkende fikk rollen som et av ekornbarna i filmen!

 På Qvisten Animation sitt område på Miniøya 2017 blir det høytlesning av «Odd er et egg», og verksted hvor du kan male ditt eget egg-hode. Her får du innblikk i flere av Qvistens kjente universer, blant annet «Elias» og «Kutoppen». Det blir stemmeprøver i år også, og denne gangen kan du prøve deg på en rolle i den nye «Kutoppen»-filmen som kommer i 2018.

Eliasfilmen «Elias og Storegaps hemmelighet» kommer snart på kino. I den anledning har Qvisten invitert med seg Animando, Søve og Møllers til Miniøya. Her kan du tre inn i Elias´ verden med fisking, blikkbokskast, vippetasser og Lunvik lekeapparat. Måken Klæbb kommer på besøk i løpet av helgen og skaper liv og røre i Lunvik leiren. Kanskje du får en snikktitt på den nye filmen også?

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone