Billetter

Klikk her for å kjøpe billetter til Miniøya 2017. 

Du kan kjøpe dagsbillett til lørdag, dagsbillett til søndag eller helgebillett (begge dager). Både dagspass og helgepass er personlig og kan ikke benyttes av ulike personer. Det lønner seg å komme begge dager, og det lønner seg å kjøpe flere billetter samtidig. Derfor koster en helgebillett litt mindre enn to dagsbilletter. Kjøper du 4, 8 eller 12 dagsbilletter eller helgepass, får du en grupperabatt på kjøpet.

Barn under 2 år kommer inn gratis på Miniøya. Det vil si barn født etter 10.- 11. juni 2015. Bortsett fra barn under 2 år, må alle ha billett – både barn og voksne. Vi skiller ikke mellom voksen- og barnebilletter.

Personer over 16 år kommer ikke inn på festivalen uten at de er i følge med barn under 16 år. Barn under 12 år kun i følge med voksne.

Ett barn kan ta med seg så mange voksne han/hun vil på Miniøya. Det er altså ingen begrensning på antall voksne pr barn.

Billetter til  Miniøya kan kjøpes ved inngangen til festivalen fra klokken 09.30 lørdag og søndag 10. og 11. juni mot et ekstra gebyr dersom det ikke er utsolgt.

Forhåndssalget av billetter hos Ticketmaster stenger kl 09:00 for inneværende dag. Etter dette må billetter kjøpes ved billettluken til festivalen. Helgepass vil være tilgjengelig fram til lørdag kl 18:00 – så lenge det ikke blir utsolgt. I billettluka selges kun dagspass.

Obs! Det er billigere å kjøpe billetter til Miniøya på forhånd enn det er å kjøpe dem i døren. Det selges kun billetter i døren dersom festivalen ikke er utsolgt. I 2016 ble Miniøya utsolgt.

Overnatting

Akkreditering

Frelsesarmeens aktivitetskort

Ledsagere

Hva kan jeg ta med på festivalområdet?
Bevegelseshemmede
Akkreditering

Ledsagere

Må både voksne og barn kjøpe billett?

Alle som er over 16 år må komme i følge med et barn, men hvor mange voksne kan man være per barn?
Kan man scanne billetten fra mobil eller må jeg printe ut billetten min?
Kan et helgepass deles på ulike personer?
Kan jeg bytte inn alle mine dagsbilletter i ett helgepass eller omvendt?
Kan jeg bytte inn søndagsbilletten min mot en lørdagsbillett?
Vi er redd for å komme bort fra ungene våre under festivalen. Finnes det en ordning på dette?

 

Foto: Mark Purnell / Miniøya

Save

Save