Foto: Taking Care of Monkey Business

Dukketeater og sokkeverksted

IKEA er en av Miniøyas lengste samarbeidspartnere. Helt siden 2011 har IKEA bidratt til å forvandle Tøyenparken til Miniøya i form av leken, fargerik og fantasifull møblering og dekor. 2017 blir ikke et unntak!

Dukketeater

I IKEA-teltet på Miniøya kan du dette året oppleve dukketeatret HJEM, som er produsert av Akershus Teater.

Vilje har verdens beste hus. Det passer henne perfekt på alle måter. Her har hun sengen sin, tingene sine, her ser hun alle soloppgangene og teller stjernene. En dag kommer det noen og tar over hele huset, og Vilje blir nødt til å finne et nytt sted å bo. Men hvordan i all verden skal hun bo om ikke i et hus, hvor er hjemme nå?

HJEM er en undrende figurteaterforestilling om hvor vi føler oss hjemme og hva et hjem egentlig er. Forestillingen er av og med Ida Frisch, utviklet i nært samarbeid med barn.

Love socks!

I tillegg til dukketeater, blir det sokkeverksted hos IKEA. Ta med en sliten strømpe hjemmefra og gi den evig liv! De gamle strømpene kan forvandles til kule, skumle, søte og morsomme hånddukker. Kanskje den blir et monster, en prinsesse eller prins, en slange eller et fantasidyr? Du bestemmer!

Bildet er lånt fra bloggen Taking Care of Monkey Business