Frøy Aagre

Frøy Aagre & Saxbanden

Frøy Aagre er saksofonist og komponist. Hun har spilt konserter i alle verdensdeler, spilt for kongelige og statsministere og inn- og utland og gitt ut fire kritikerroste album. Lørdag 10. juni er hun klar for Miniøya!

På Miniøya har Frøy samlet en gjeng ungdomssaksofonister fra Oslo som skal spille Aagres musikk. Sammen med Frøy skaper de en herlig stemning med tøff musikk, spilt på et av verdens kuleste instrumenter, nemlig saksofonen!

Saksofonist og komponist Frøy Aagre har begeistret publikum i alle verdenshjørner med sin umiskjennelige tone og sin unike evne til å kombinere det vakre og umiddelbare med det overraskende og komplekse. 
 Etter å ha gjort stor suksess med sin akustiske kvartett tok Aagre steget ut i den elektroniske verden med sitt sjangeroverskridende album, Frøy Aagre Electric. Albumet ble kåret som en av ti beste album i 2013 av Aftenpostens anmeldere.

Med utsolgte konserter på London Jazz Festival og den legendariske jazzklubben Ronnie Scotts, samarbeid med trompetlegenden Kenny Wheeler, fiolinguruen L. Subramaniam og turneer i Europa, Australia, USA, Canada, India og Kina, er Aagres internasjonale rykte raskt voksende.

 

Foto: Haslien Fotografene