Hanne Fjeldstad

Hanne Fjeldstad er en oslobasert sanger og låtskriver født i Skien. Inspirert av alt fra Lykke Li til John Lennon har hun utviklet et sound av fortid i nåtid. Musikken er preget av enkle gitar-rekker, finurlige akkordprogresjoner og tidløs vokal.

Hanne Fjeldstad har i løpet av 2015 og 2016 sluppet flere låter, produsert av Kenneth Ishak. Låtene har fått oppmerksomhet fra bl.a Urørt, noe som førte til opptreden på Slottsfjell og Klubbøya sommeren 2016. Hun spilte også på hovedscenen til Parkteatret som utvalgt Red Bull Sound Select-artist, sammen med Siv Jakobsen og Daniel Kvammen høsten 2016.

I mars 2017 spilte Hanne tre konserter under by:Larm. Qomo Bakgårdslarm, Peloton og Sofar Sounds. Dagsavisen «Nye takter» trakk Hanne frem som en av by:Larm sin mest spennende artister: «Fra Skien via Oslo, sanger og låtskriver med sterk karakter i stemmen, og sanger godt over gjennomsnittet.» (Dagsavisen Nye takter, 3. Mars 2017)

Samtidig som hennes seneste siste singel «Down, down, down» lå på Bylarm´s offisielle spotifyplayliste, ble singelen delt såpass mye at den havnet øverst på Spotify sin «Norway viral 50»-liste.

21. april slapp Hanne Fjeldstad EP´en «When all the lights are out», og lørdag 10. juni kommer hun til Miniøya 2017!

Foto: Marita Nielsen