Ibsen i parken: Møt noen av Ibsens mest kjente karakterer på Miniøya

«Ibsen i parken»  er spennende pop-up teater som kan dukke opp hvor som helst og når som helst. I år, har du muligheten til å møte noen av Henrik Ibsens mest kjente karakterer på Miniøya. Vær på vakt, for villbassen Peer Gynt kommer garantert til å rase rundt i parken, og hvem vet hva han kan finne på!?

Bli heller ikke overrasket om de verdensberømte kvinnene Nora, Solveig eller Hedda prikker deg på skulderen og spør deg om hvordan det er å leve i Norge i dag.

Henrik Ibsen er en av verdens mest berømte dramatikere gjennom alle tider.  Han skapte og skrev sine verk for godt over 100 år siden, og denne helgen sender han et knippe av sine favorittkarakterer  på besøk til Miniøya. Hold øynene åpne og vær på vakt; teater og poesi vil plutselig dukke opp rett foran nesa di!

Gjermund Mathisen jobber som skuespiller og regissør. Gjennom produksjonsselskapet Nordavind Produksjoner har han siden 2007 jobbet etter en visjon om å gi «teater til folket». Han har turnert med kjente klassikere som Peer Gynt, Frøken Julie og Glassmenasjeriet og en hel rekke teaterproduksjoner for barn og unge. I 2014 skrev og turnerte Gjermund med Pelle Grynt, en barneversjon av Henrik Ibsens kjente klassiker Peer Gynt, og på Miniøya gjør han Ibsen tilgjengelig for barn og «voksne».

Gjermund jobber også mye med TV og film for barn og unge. Han står blant annet bak den kjente  NRK Super – filmen, Alle mot En, og noen  kjenner ham kanskje også fra barne- og ungdomsserien Trio.