Miniøyas jul

I lys av smitteutviklingen i Oslo, ser vi oss dessverre nødt til å utsette Miniøyas jul. Vi kommer tilbake med nye datoer så snart som mulig. Alle som har kjøpt billett vil få billetten sin automatisk overført til ny dato, og mulighet for refusjon hvis ønskelig.

En tradisjon er ikke til for å brytes, og dermed er vi glade for å kunne invitere til en tidsriktig variant av Miniøyas jul 2020! 

For å kunne arrangere Miniøyas jul i tråd med gjeldene smittevernsråd, deles festivalen opp i fire enkeltstående arrangementer fordelt på to dager, bestående av to konserter og to teaterforestillinger.

Publikumskapasiteten er nå redusert fra 200 til 50 på Miniøyas jul. Smittevern og informasjon oppdateres fortløpende etter gjeldende forskrifter for arrangementer. Ved en eventuell avlysning vil alle forhåndskjøpte billetter refunderes. 

Miniøyas jul foregår på Sentralen i Oslo Sentrum (Øvre Slottsgate 3).

Frida Ånnevik

Det gleder oss å presentere en av Norges fremste visesangere, Frida Ånnevik, til Miniøyas jul lørdag 5. desember. Med fem album i ryggen har Frida markert seg om en av landets sterkeste komponister og tekstforfattere.

Sammen med sine enestående musikere, Andreas Løwe, Haldor Røyne, Pål Hausken og Jo Berger Myhre, har hun snekret en konsert for anledningen som vil glede og begeistre hele familien!

5. desember kl. 15:00
Anbefalt alder: 4+
Les mer
UTSOLGT

Harry Påtter (med å) med Madam Pysj

I Harry Påtter (med å) er det ikke trollmenn, men tryllekunstnere som læres opp på Galtvort. I dette universet er det korttriks, mynttriks og sage-en-dame-i-to triks som er det mest prestisjefylte, men det går også rykter om at noen sitter på en hemmelighet om en bortglemt kunst, nemlig ekte magi. 

Forestillingen presenteres i samarbeid med Showbox.

5. desember kl. 11:00
Anbefalt alder: 4+
Les mer
UTSOLGT

Helene Bøksle

Helene Bøksle og hennes eminente musikere,  Sindre Hotvedt og Jonas Kilmork Vemøy, kommer til Miniøyas jul 2020! Helene Bøksle er kjent som en av landets fremste og mest folkekjære juleartister. Vi er stolte av å kunne videreføre en vakker juletradisjon på Miniøyas jul med en høytidsstemt atmosfære. 

6. desember kl. 15:00
Anbefalt alder: 4+
Les mer
Kjøp billett

Det historiske slaget om julen med feil teater

Feil teater serverer en julespesial av den kritikerroste forestillingen kjent som Det Historiske Slaget om Bakgaarden på Miniøyas jul 2020! 

Forestillingen handler om den slemme kongen Durian den Grimme, som sammen med sine to tjenere Ballé Fransé og Lakei Burrito forsøker å legge ned hele julefeiringa og kaste folk ut av hjemmene sine. Planen til kongen er å bygge et slott som er like stort som hele Oslo, slik at han kan sitte helt alene på julaften og boltre seg på millioner av tomme kvadratmeter.

6. desember kl. 12:00
Anbefalt alder: 4+
Les mer
Kjøp billett


Smittevern på Miniøyas jul

Vi har redusert publikumskapasiteten på Miniøyas jul i henhold til gjeldene regler.
Både utøvere og publikum vil plasseres i henhold til anbefalt avstand. Billetter selges unummerert i grupper. Det forutsettes at gruppene tilhører samme husstand. Ved ankomst vil alle bli henvist til faste sitteplasser. Alle deltagere må regnes med i kapasiteten på arrangementet, også små babyer. Derfor må alle ha billett, uansett alder. 

Sentralen som arena har et kontinuerlig fokus på smittevern, og har til dags dato ingen kjente smittetilfeller. Det foreligger gode rutinger for renhold, og alle flater vaskes før og etter forestilling.

Det er viktig at alle følger disse retningslinjene ved besøket. Slik sikrer vi en trygg opplevelse, både for publikum og ansatte:

• Fra torsdag 29. oktober ble det påbudt å bruke munnbind innendørs der man ikke sitter ved et bord. Du må derfor medbringe eget munnbind når du kommer til Miniøyas jul. Du kan kun ta av munnbindet ditt når du sitter i setet ditt i salen. Vi har munnbind til de som har glemt det. Obs! Krav om munnbind gjelder ikke barn under 13 år.

• Hold minst 1 meters avstand i køen. Ingen stående mingling.

• Billetter må kjøpes på forhånd. Alle kjøpere registreres med navn og kontaktinfo, slik at det kan smittespores i etterkant. Din info lagres i 14 dager.

• Ikke flytt på stoler eller bytt plass under forestillingen og følg vertenes anvisning.

• Innslipp starter 30 minutter før forestilling. Bli sittende etter forestillingens slutt, og forlat salen i henhold til instruks fra scenen.

• Viktigst av alt: Bli hjemme hvis du er syk eller i karantene.