MatStart

MatStart

I teltet til MatStart på Miniøya 2016 var det mange spennende aktiviteter for barna. Omelettsteking, sanserom og smakskurs for å nevne noen!

MatStart er MatPrat sin matside for barn, og på Miniøya stiller de med flere ulike aktiviteter for barn i alle aldre. En av stasjonene består av flere kokker som hjelper barna med å lage sin egen omelett. Oppskriftene henter inspirasjon fra Norge, Mexico og Thailand, og hvilken omelett man ender opp med kommer an på hvilken lapp man trekker. Det blir selvfølgelig mulig med en smakebit både for barna og for foreldrene. For de som ikke har mulighet til å komme på festivalen er det mange fine omelettoppskrifter matstart.no.

Mer informasjon om aktivitetene MatStart skal ha på Miniøya 2017 kommer.

På matstart.no er det barna som står i fokus, på samme måte som det er på Miniøya! MatStart er et nettsted med oppskrifter spesielt tilrettelagt for barn, der matglede og mestringsfølelse står i sentrum. Oppskriftene er grundig gjennomarbeidet, testet og tilrettelagt. Siden er lagt opp enkelt og pedagogisk slik at barn skal kunne lykkes, og for at foreldrene skal kunne føle seg trygge.