Miniøyas jul

Miniøyas jul: Vi lager julefestival på Sentralen 2. og 3. desember!

Det er duket for en ny førjulstradisjon når den nye julefestivalen Miniøyas jul braker løs på Sentralen 2. og 3. desember. Det blir musikk, dans, teater, litteratur, aktiviteter, julegavemarked, grøt og (selvfølgelig) popcorn.

Julebarnebanjoshow med Ila Auto

Blir det jul uten banjo? Nesten helt sikkert, men det blir mye morsommere med.

Ila Auto har spilt konserter for barn i over 10 år, og har sin faste julekonsert på John Dee hvert år. Men de har aldri spilt en julebarnekonsert før, og er like spent som publikum på hva et Julebarnebanjoshow er for noe. Bli med og finn ut på Miniøyas jul!

Snøkvit med Det Norske Teatret

Å ha ei mamma som er Dronning og verdas vakraste, å bu på eit slott med eit heilt hoff parat til å hjelpe med alt mogleg, å vere prinsesse – det høyrest ut som eit eventyr. Og slik er det for Snøkvit.

På Miniøyas jul lørdag 2. desember får du oppleve Det Norske Teatrets oppsetning av Snøkvit i en 30-minutters festivalversjon.

Snøkvit

Bærekraftig julegavemarked

I Vinterhagen arrangeres det julegavemarked med fokus på bærekraftige gaver i samarbeid med SoCentral. Her kan du kjøpe miljøvennlige gaver, opplevelser, gaver som støtter sosiale entreprenører, eller gaver produsert på en bærekraftig og etisk måte.

Julegavemarkedet er åpent for alle – også de som ikke har billett til Miniøyas jul. Her får du blant annet kjøpt de aller første billettene til Miniøya 2018 til en ekstra hyggelig pris.

Verksted med Fargespill Oslo

Når ulike kulturer møtes; hva skjer hvis vi ser etter det beste i hverandre? Det blir verksteder og aktiviteter gjennom hele helgen med Fargespill på Miniøya jul

Live karaoke med POPrommet

Alle stjerner skal skinne på Miniøyas jul! Venke Knutson og POPrommet kjører nemlig live karaoke gjennom hele helgen.

Vi serverer programslipp på løpende bånd framover, så det er bare å holde øyne og ører åpne!

Klikk her for mer info. 

Klikk her for å kjøpe billett.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone