Espen og Mariama åpner Miniøya 2017 med Ønskekonsert!

I år åpner vi hele Miniøya med en ønskekonsert! Det betyr at du kan synge med av full hals til alle låtene i hele verden, enten det er Elvis, Egner eller Rihanna. Du bestemmer! Alt du behøver å gjøre er å sende oss din ønskesang.

Klikk her for å sende inn din ønskesang! Espen og Mariama velger hvilke låter som blir med på konserten!

Siste frist: 1. april.

Espen Bråten Kristoffersen er skuespiller og sanger. Kanskje du drar kjensel på stemmen hans? Espen spilte nylig Klatremus i den kritikerroste animasjonsfilmen «Dyrene i Hakkebakkeskogen». I fjor var han med på Hakkebakke-konsert på Miniøya med Katzenjammer. Espen har i tillegg flere store teaterroller bak seg. Han har blant annet spilt i «Brødrene Løvehjerte» på Det Norske Teatret, samt «Karius & Baktus», «Bukkene Bruse på Badeland» og «Jul i Blåfjell» på Oslo Nye Teater. Han har spilt i mange store musikaler, og du kjenner han kanskje fra «Lillyhammer 3», «Barnas Supershow» og «Torsdag kveld fra Nydalen» på TV?

Mariama Diagne Ellingsen er Espens eminente side-kick. Mariama er 9 år og kommer fra Oslo. Hun elsker å synge og spille, og holder på med dans, Cheerleading og tegning på fritiden. Hennes drømmeartist er selveste Beyoncé!