Juletilbud: 20% rabatt på et begrenset antall billetter! Kjøp billetter hos ticketmaster

10 (tusen ) ganger takk for i år!

Den tiende Miniøya 2019 er over, og vi takker alle som har bidratt til nok en fantastisk festival. 

Tøyenparken har gjennom helgen vært fylt med tusenvis av engasjerte små festivalgjengere. Publikum har fått servert en skattkiste av et program i anledning barnefestivalens 10-årsdag. Vi kan med sikkerhet si at artister og band har fått utvida fanskaren sin i de yngre rekkene.

Årets Miniøya åpnet med Maj Britt Andersen og KIGOs GIGAkor i strålende sol på hovedscenen. Høydepunktene lot ikke vente på seg. Med The Dogs på scenen kompet 500 barn bandet på spilledåser. Daniel Kvammen fikk hele publikumsskaren til å ikke danse for moro skyld! Søndag skrøt Rasmus og verdens beste band av verdens beste publikum (og vi kunne ikke vært mer enige!). Vi fikk besøk av Kulturminister Trine Skei Grande og Kunnskapsminister Jan ToreSanner, som ble overrekt barnas innspill til tidenes første kulturmelding for barn og unge (2020). Dette ble gjort ved Miniøyas festivalsjefer Amy og Abdullah (begge 11 år). Kronen på 10-årsfeiringen av Miniøya ble satt da Mari Boine serverte majestetisk joik til publikummet i amfiet.

Publikum har også gledet seg over stjerneskuddet ISÁK, multikunstner Thea Hjelmeland, danset med Fargespill og Miss Tati, blitt overrasket av Gjermund Mathisen sitt PopUp-teater, fått servert forestillinger med Nationaltheatret, geriljasang med Det Norske Jentekor i ansiktsmalingen og en park full av aktiviteter skreddersydd for det minste publikummet!

Vi er superstolte av alle våre frivillige superhelter som har stått på både før og under festival, og takker på forhånd til de som skal rydde opp i parken! Vi vil også applaudere alle ansatte, artister, kunstnere, publikum, samarbeidspartnere og takker alle for en vel gjennomført 10-årsfeiring av Miniøya. Lite visste vi at en 10-årsfest kunne bli så fantastisk! Glade ansikter og dansende små kropper har tatt plass i hjertene våre – en stor inspirasjon for Miniøya de neste ti år!

Husk å holde av første helgen i desember; da blir det Miniøyas jul på Sentralen!

Og ikke minst, Miniøya 2020 går av stabelen 13. og 14. juni neste sommer.

Foto: Therese Tran / Miniøya

God sommer!