Seniorhelt på Miniøyas jul

På Miniøya kaller vi våre frivillige for superhelter, for vi hadde ikke klart å lage festival uten de! Nå starter vi opp prosjekt Seniorhelt – hvor vi ønsker å engasjere og involvere flere eldre i det frivillige arbeidet. 

Er du over 60 år og har lyst til å være Seniorhelt?

Miniøyas jul er en kulturell julestrømpe for hele familien med musikk, teater, litteratur, dans og julegaveaktiviteter. Vi finner en spennende og hyggelig oppgave som passer perfekt for deg og garanterer en stor dose julestemning. I tillegg til Oslos beste julegrøt får våre superhelter to billetter til Miniøyas jul per vakt. 

Når: Lørdag 30. november og søndag 1. desember fra kl 10 – 15

Hvor: Sentralen, Øvre slottsgate 3, Oslo

Send en mail til frivillig@minioya.no eller ring Sofie på 936 81 937 og bli vår nye seniorhelt💚

Les mer om Miniøyas jul her.

Seniorhelt er støttet av Oslo Kommune som en del av prosjektet Dugnad for deltakelse