Kjøp billetter til Miniøya hos ticketmaster ved å klikke her

Bonus på Ingrid Olava konserten!

Bislett- og Berg guttekor korer Ingrid Olava lørdag 30.november kl. 14.15!

Det blir ekte sangglede og gåsehudfaktor når Ingrid Olava får to besøk av to guttekor på scena i marmorsalen.

Klikk her for billetter til Miniøyas jul.

Bislett guttekor ble stiftet november 2015 som et tilbud til barn i barneskolealder på Bislett og St. Hanshaugen, og teller over 70 gutter i alderen 7 – 12 år. Koret består av barn fra Bolteløkka skole, men også Ila, Marienlyst, Skøyen, til og med Bøler skole. Koret er et populært lokalt tilbud og har nylig åpnet for inntak av barn fra 1. klasse. Koret har hatt som mål å skape korsang på høyt nivå gjennom å bygge felleskap og mestringsfølelse. Koret samarbeider med profesjonelle musikere og andre barn- og voksenkor.

Koret har sunget med Det Norske Solistkor, vært gjest på Sølvguttenes julekonsert i Universitetets Aula, og har medvirket i både Mozart Requiem med Kringkastningsorkesteret og Mahlers 3. symfoni i Oslo konserthus med Norges Musikkhøgskole og KORK. Koret har medvirket i plateinnspilling til professjonelle musikere og i julefilminnspilling med lansering på Netflix desember 2019. Sang med Turbonegro på OverOslo 2019. Bislett guttekor åpnet Bislett games 2019.