Kjøp billetter til Miniøya hos ticketmaster ved å klikke her

Seniorhelt på Miniøya

På Miniøya kaller vi våre frivillige for superhelter, for vi hadde ikke klart å lage festival uten de! Nå starter vi opp prosjekt Seniorhelt – hvor vi ønsker å engasjere og involvere flere eldre i det frivillige arbeidet. 

Er du over 60 år og har lyst til å være Seniorhelt?

Miniøya er Norges største musikk- og kulturfestival for barn og unge. Siden oppstarten i 2010 har Miniøya anerkjent barn og unge som et fullverdig publikum og jobbet for å gi de like gode kulturopplevelser som voksne har tilgang til. Vi finner en spennende og hyggelig frivilligoppgave som passer perfekt for deg. Som frivillig på Miniøya får våre superhelter to billetter til Miniøya per vakt. 

Når: 8.juni – 18.juni trenger vi seniorhelter!

Hvor: Tøyenparken

Send en mail til frivillig@minioya.no eller ring Sofie på 936 81 937 og bli vår nye seniorhelt💚

Seniorhelt er støttet av Oslo Kommune som en del av prosjektet Dugnad for deltakelse