frivilligregistreringa er åpen!

Vil du være med oss å skape gode minner for vårt unge publikum?

For å lage festival trenger vi nærmere 500 frivillige til små og store oppgaver, så her er det garantert noe som passer for alle. Vi kaller våre frivillige for superhelter, for vi kunne virkelig ikke klart oss uten denne hjelpen!

Hva får du som frivillig? 

  • Du får 2 dagsbilletter til Miniøya per dag/skift du jobber, dette gjelder både for jobbing på Miniøya og/eller Kulturfest Tøyen. 
  • Hvis du ønsker kan du velge å donere dine fribilletter til et veldedig formål. Dette kan du krysse av for i påmeldingsskjemaet.  
  • Du kan jobbe så mange dager du vil, og tjene opp så mange billetter du ønsker, vi har dog satt en grense på 8. Vi ønsker helst at alle frivillige jobber minimum 2 dager hver.  Vi minner om at salg av gratisbilletter er ulovlig i henhold til norsk lov. 
  • Vårt mål er at alle som jobber som frivillig på Miniøya og/eller Kulturfest Tøyen skal ha en positiv opplevelse på alle måter. Vi lover å ta godt vare på deg, og på alle skift får man pause og servert god mat (Husk å gi oss beskjed hvis du har mat-allergier.)  

Vi liker å jobbe i skjæringspunktet mellom frivillig og deltakende og jobber aktivt for å finne nye samarbeidspartnere og lokale prosjekter som binder sammen deltakelse, dugnad, tilhørighet og mestring. Opprop Tveten, Funksjonshemmede som aktive deltakere på Tøyen, ungdomsbedriften Jalla Miljø UB og Røde Kors med Stifinnerne og Nettverk etter soning er eksempler på samarbeid som gir synergier langt utover festivalens virkefelt. Vi skal være en inkluderede festival hvor sosialt samvær og mestring gjennom oppgaver går som en rød tråd gjennom Tøyenparken og tilpasser oppgaver på potensial like mye som kompetanse. Ta gjerne kontakt om du kjenner til et prosjekt som kan ha glede av Miniøya!

Seniorhelt

Nå starter vi opp prosjekt Seniorhelt – hvor vi ønsker å engasjere og involvere flere eldre i det frivillige arbeidet. Er du over 60 år og har lyst til å være Seniorhelt? les mer her.

Meld deg på som frivillig her!

Om miniøya

Miniøya er en årlig, musikk- og kulturfestival for barn og unge  som arrangeres for ellevte gang 13. og 14. juni 2020 i Tøyenparken. Vår visjon er å ha mot til å flytte grenser for å skape opplevelser som overrasker og engasjerer. Miniøya er et kvalitetsarrangement, og holder like høy standard som lignende arrangement for voksne. På Miniøya møtes ulike sjangre og kulturuttrykk innenfor musikk, dans, teater, kunst, film, litteratur og visuell kunst. Vi er en inkluderende arena som legger til rette for samvær mellom ulike grupper i befolkningen, på tvers av generasjoner og bakgrunn. 16 000 små og store gjester Miniøya hvert år.

Kulturfest Tøyen er gratis festival i skoletiden arrangert av Miniøya i samarbeid med den Kulturelle Skolesekken og Utdanningsetaten. Kulturfest Tøyen blir arrangert for femte gang 16. juni 2020 for 8000 elever fra 8 klasse til 3 VGS i Oslo skolen med lærere.