Kjøp billetter til Miniøya hos ticketmaster ved å klikke her

Miniøya 2020 er avlyst

Vi som jobber i Miniøya har gledet oss i lang tid til å ønske velkommen til den ellevte Miniøya 13. og 14. juni 2020. Sammen med alle involverte; stab og frivillige, leverandører, artister og samarbeidspartnere har vi planlagt festival siden de siste publikummerne gikk ut av Tøyenparken i fjor.

Vi har kjent på en stor entusiasme hos alle involverte for alt vårt viktige publikum skulle få oppleve av musikk, dans, teater, litteratur, verksteder og glede! På årets Miniøya-plakat sto artister som Arif, Fay Wildhagen, Sol Heilo, The Needs, Hovedøen Social Club, MYRA, Sangfoni og Du og jeg og vi 2-3-4. Alle klare til å få nye fans og skape minner for livet for våre små og store publikummere.

Det er med tungt hjerte vi nå må meddele at Miniøya 2020 er avlyst. Dette skjer på bakgrunn av myndighetenes retningslinjer som følge av COVID-19. Vi stoler på at de tar trygge avgjørelser, og stiller oss bak alle tiltakene som er iverksatt i denne nasjonale dugnaden for å begrense smittespredning.

Nå retter vi fokus for å sikre at Miniøya kan leve videre i samarbeid med alle støttespillere, ansatte, frivillige og andre involverte. Ved hjelp av dugnadsvilje, heiarop og tiltak for å sikre festivalens økonomi, ser vi fram mot å komme sterkt tilbake og lage tidenes Miniøya i 2021, 12. og 13. juni! Billettsalget startet allerede i dag, med 20% rabatt på et begrenset antall billetter. Vi er uendelig takknemlig ovenfor alle som vil støtte oss ved å allerede nå sikre seg billett til neste års festival. Billettene finner du her.

Alle som har kjøpt billett til Miniøya 2020 vil få tilbud om refusjon, og vil motta en mail av Ticketmaster med informasjon om dette etter påske. De som ønsker det, kan få billett overført til Miniøya 2021.

Vi oppfordrer små og store til å ta del i den virtuelle kulturbølgen som nå drives frem av engasjerte artister og kunstnere!

Ikke gå glipp av vårt samarbeid med Koronerulling i påsken:

Søndag 12. april: Helene Bøksle live fra Sentralen – i samarbeid med Miniøya
Fredag 10. april: Trygve Kongshavn live fra Sentralen – i samarbeid med Miniøya

Spørsmål vedrørende avlysningen kan rettes til kontakt@minioya.no