Minimusikk: Fire fugler med Frøy Aagre og Gregor Ridell

Lørdag 7. november k.l 12:00 og 14:00 og søndag 8. november kl. 12:00.

Klikk her for å kjøpe billett.

Bli med på oppdagelsesferd i fuglenes fantastiske verden. Vi går på skattejakt etter spennende fugler og lager musikk inspirert av fuglesangen. Musikken blir spilt av Frøy (saxofon) og Gregor (cello) og Gunhild Bjørnsgaard er produsent for forestillingen. På oppdagelsesferden finner vi annerledes instrumenter som barna får være med å spille på. Med lys, lyd, bevegelse og musikk skaper vi sammen en magisk fuglesymfoni.

Frøy Aagre er en anerkjent norsk jazzsaksofonist og komponist. Musikken hennes karakteriseres som varm, harmonisk, overraskende og oppfinnsom. Hun har god erfaring i å spille for det yngste publikummet og har blant annet turnert med musikkverket «Kling klang» for aldersgruppen 0-3 år, hvor barna inviteres med som aktivt skapende deltakere.

Alder: 4 -6 år.

Smittevern

Sentralen som arena har et kontinuerlig fokus på smittevern, og har til dags dato ingen kjente smittetilfeller. Det foreligger gode rutinger for renhold, og alle flater vaskes før og etter forestilling.

  • Miniøya er smittevernsanvarlige, men det også viktig at alle gjester som kommer til oss er smittevernsforsvarlige, både under arrangementer og i fellesområdene på Sentralen. Vi setter stor pris på om alle som tar turen følger retningslinjene ved besøk hos Sentralen. Slik sikrer vi en trygg opplevelse, både for gjester og ansatte:
  • Fra torsdag 29. oktober ble det påbudt å bruke munnbind innendørs der man ikke sitter ved et bord. Du må derfor medbringe eget munnbind når du besøker oss. Du kan kun ta av munnbindet ditt når du sitter ved et bord eller i setet ditt i salen.
  • Ingen stående mingling. Mat og prat må skje ved et bord. Hold minst 1 meters avstand i køen. Ikke bli stående for å prate i resepsjonen eller kaféen.
  • Kun personer fra samme husstand kan sitte med mindre enn 1 meters avstand. Dette gjelder både i kaféen, i møterommene og i salene våre.
  • Kjøp billetter på forhånd. Alle kjøpere må registreres med navn og kontaktinfo, slik at det kan smittespores i etterkant. Din info lagres i 14 dager.
  • Ikke bytt plass under forestillingen på eget initiativ og følg vertenes anvisning. Publikum bes møte opp senest 20 minutter før forestilling. Bli sittende etter forestillingens slutt, og forlat salen etter vertens instruks.
  • Viktigst av alt: Personer som er syke eller i karantene får ikke komme på Sentralen.

Minimusikk mottar støtte fra Kulturrådet og presenteres i samarbeid med Sentralen UNG.