Minimusikk: Fire fugler med Frøy Aagre og Gregor Ridell

Lørdag 7. november k.l 12:00 og 14:00 og søndag 8. november kl. 12:00.

Klikk her for å kjøpe billett.

Bli med på oppdagelsesferd i fuglenes fantastiske verden. Vi går på skattejakt etter spennende fugler og lager musikk inspirert av fuglesangen. Musikken blir spilt av Frøy (saxofon) og Gregor (cello) og Gunhild Bjørnsgaard er produsent for forestillingen. På oppdagelsesferden finner vi annerledes instrumenter som barna får være med å spille på. Med lys, lyd, bevegelse og musikk skaper vi sammen en magisk fuglesymfoni.

Frøy Aagre er en anerkjent norsk jazzsaksofonist og komponist. Musikken hennes karakteriseres som varm, harmonisk, overraskende og oppfinnsom. Hun har god erfaring i å spille for det yngste publikummet og har blant annet turnert med musikkverket «Kling klang» for aldersgruppen 0-3 år, hvor barna inviteres med som aktivt skapende deltakere.

Vi tar smittevern på alvor. For at alle skal få en trygg og god opplevelse har vi følgende tiltak:

  • Vi har redusert publikumskapasiteten slik at både musikere og publikum kan plasseres i henhold til anbefalt avstand. De som kjøper billett sammen, vil bli plassert i gruppe.
  • Konserten foregår i Gymsalen i 4.etasje og vi oppfordrer til håndvask på toalettene i samme etasje før dere går inn i Gymsalen. 
  • Sentralen har gode rutiner i renhold og alle flater vaskes før og etter forestilling. 
  • Og til sist men ikke minst: Alle som føler seg syke holder seg hjemme. 

Alder: 4 -6 år.

Minimusikk mottar støtte fra Kulturrådet og presenteres i samarbeid med Sentralen UNG.