Mandarinsaft, presentert av Miniøya og Sentralen Ung

Søndag 1. november kl. 12:00 og 14:00 har vi gleden av å presentere Mandarinsaft i samarbeid med Sentralen Ung. Billetter finner du her.

Trondheimsbandet Mandarinsaft er på turné med konserten Mandarinsaft – på vei te en venn. Bli med på en fantasifull konsert der du kan fly i vinden med en paraply, spille luftgitar til en godterisang, og kanskje du også får møte den skumleste dinosauren av dem alle? Spinosaurus!

Mandarinsaft tar utgangspunkt i barns perspektiver og lek, og det varierte musikalske uttrykket følges av tekster som er skrevet med innlevelse, alvor og humor. 
Siden oppstarten i 2011 har Mandarinsaft gitt ut fem plater. Den siste utgivelsen, Mandarinsaft – på vei te en venn (Øra Fonogram), ble nominert til Spellemannpris i sjangeren barnemusikk. Bandet har spilt om lag 850 konserter og har variert musikalsk bakgrunn, ispedd erfaring både fra teater og barne-TV.

Mandarinsaft består av Even Moen Jenssen (gitar, perkusjon og vokal) og Bendik Ulla (gitar og vokal).

Vi tar smittevern på alvor. For at alle skal få en trygg og god konsertopplevelse har vi følgende tiltak:

  • Vi har redusert publikumskapasiteten slik at både musikere og publikum kan plasseres i henhold til anbefalt avstand. De som kjøper billett sammen, vil bli plassert i gruppe.
  • Konserten foregår i Gymsalen i 4. etasje og vi oppfordrer til håndvask på toalettene i samme etasje før dere går inn i Gymsalen. 
  • Sentralen har gode rutiner i renhold og alle flater vaskes før og etter forestilling. 
  • Og til sist men ikke minst: Alle som føler seg syke holder seg hjemme. 

Refusjon ved sykdom

Det er viktig at alle som føler seg syke holder seg hjemme. Hvis du ikke kan benytte din forhåndskjøpte billett som følge av sykdom, kan du få billetten refundert. Dette må meldes inn senest 24 timer før forestillingens start. For refusjon på grunn av sykdom sender du oss en mail, så ordner vi resten.

Konserten holdes i Gymsalen på Sentralen i Øvre Slottsgate 3.