Miniøyas jul: Frida Ånnevik

Det gleder oss å presentere en av Norges fremste visesangere, Frida Ånnevik, til Miniøyas jul lørdag 5. desember.

Med fem album i ryggen har Frida markert seg om en av landets sterkeste komponister og tekstforfattere. Hun er en av Norges fremste visesangere og feirer i år 10 år som artist, utøvende musiker og låtskriver. Frida beskriver musikken sin som ”pop i åpent landskap”, med referanser til både vise, jazz, folkemusikk og soul.

Sammen med sine enestående musikere, Andreas Løwe, Haldor Røyne, Pål Hausken og Jo Berger Myhre, har hun snekret en konsert for anledningen som vil glede og begeistre hele familien!

5. desember kl. 15:00
Anbefalt alder: 4+

UTSOLGT

Smittevern

Publikumskapasiteten er nå redusert fra 200 til 50 på Miniøyas jul. Smittevern og informasjon oppdateres fortløpende etter gjeldende forskrifter for arrangementer. Ved en eventuell avlysning vil alle forhåndskjøpte billetter refunderes. 

Både utøvere og publikum vil plasseres i henhold til anbefalt avstand. Billetter selges unummerert i grupper. Det forutsettes at gruppene tilhører samme husstand. Ved ankomst vil alle bli henvist til faste sitteplasser. Alle deltagere må regnes med i kapasiteten på arrangementet, også små babyer. Derfor må alle ha billett, uansett alder. 

Sentralen som arena har et kontinuerlig fokus på smittevern, og har til dags dato ingen kjente smittetilfeller. Det foreligger gode rutinger for renhold, og alle flater vaskes før og etter forestilling.

Det er viktig at alle følger disse retningslinjene ved besøket. Slik sikrer vi en trygg opplevelse, både for publikum og ansatte:

• Fra torsdag 29. oktober ble det påbudt å bruke munnbind innendørs der man ikke sitter ved et bord. Du må derfor medbringe eget munnbind når du kommer til Miniøyas jul. Du kan kun ta av munnbindet ditt når du sitter i setet ditt i salen. Vi har munnbind til de som har glemt det. Obs! Krav om munnbind gjelder ikke barn under 13 år.

• Hold minst 1 meters avstand i køen. Ingen stående mingling.

• Billetter må kjøpes på forhånd. Alle kjøpere registreres med navn og kontaktinfo, slik at det kan smittespores i etterkant. Din info lagres i 14 dager.

• Ikke flytt på stoler eller bytt plass under forestillingen og følg vertenes anvisning.

• Innslipp starter 30 minutter før forestilling. Bli sittende etter forestillingens slutt, og forlat salen i henhold til instruks fra scenen.

• Viktigst av alt: Bli hjemme hvis du er syk eller i karantene.