Miniøyas jul: Helene Bøksle

Helene Bøksle og hennes eminente musikere,  Sindre Hotvedt og Jonas Kilmork Vemøy, kommer til Miniøyas jul 2020! Helene Bøksle er kjent som en av landets fremste og mest folkekjære juleartister. Vi er stolte av å kunne videreføre en vakker juletradisjon på Miniøyas jul med en høytidsstemt atmosfære. 

Helene Bøksle skal spille i Marmorsalen på Sentralen. Sammen med sine musikere har hun skreddersydd en barnekonsert som passer inn i førjulstiden og konseptet til Miniøyas jul. Helene Bøksle har tidligere gitt ut to populære barneplater for de minste: «God natt, min skatt», samt en barnebok på Gyldendal ved samme navn. De siste årene har hun spilt en rekke konserter med dette materialet.

Helene Bøksle har et stort repertoar knyttet til jul. I førjulstiden er hun normalt opptatt med sin egen juleturné «Det hev ei rose sprunge», som i år er blitt vesentlig nedskalert som følge av Covid-19. Det betyr at Helene ser frem til å avholde en konsert på Miniøyas jul med en kombinasjon av barnesanger og julens magi som skal treffe barn i alle aldre!

6. desember kl. 15:00
Anbefalt alder: 4+
Kjøp billett

Smittevern

Publikumskapasiteten er nå redusert fra 200 til 50 på Miniøyas jul. Smittevern og informasjon oppdateres fortløpende etter gjeldende forskrifter for arrangementer. Ved en eventuell avlysning vil alle forhåndskjøpte billetter refunderes. 

Både utøvere og publikum vil plasseres i henhold til anbefalt avstand. Billetter selges unummerert i grupper. Det forutsettes at gruppene tilhører samme husstand. Ved ankomst vil alle bli henvist til faste sitteplasser. Alle deltagere må regnes med i kapasiteten på arrangementet, også små babyer. Derfor må alle ha billett, uansett alder. 

Sentralen som arena har et kontinuerlig fokus på smittevern, og har til dags dato ingen kjente smittetilfeller. Det foreligger gode rutinger for renhold, og alle flater vaskes før og etter forestilling.

Det er viktig at alle følger disse retningslinjene ved besøket. Slik sikrer vi en trygg opplevelse, både for publikum og ansatte:

• Fra torsdag 29. oktober ble det påbudt å bruke munnbind innendørs der man ikke sitter ved et bord. Du må derfor medbringe eget munnbind når du kommer til Miniøyas jul. Du kan kun ta av munnbindet ditt når du sitter i setet ditt i salen. Vi har munnbind til de som har glemt det. Obs! Krav om munnbind gjelder ikke barn under 13 år.

• Hold minst 1 meters avstand i køen. Ingen stående mingling.

• Billetter må kjøpes på forhånd. Alle kjøpere registreres med navn og kontaktinfo, slik at det kan smittespores i etterkant. Din info lagres i 14 dager.

• Ikke flytt på stoler eller bytt plass under forestillingen og følg vertenes anvisning.

• Innslipp starter 30 minutter før forestilling. Bli sittende etter forestillingens slutt, og forlat salen i henhold til instruks fra scenen.

• Viktigst av alt: Bli hjemme hvis du er syk eller i karantene.