Miniøyas jul: Harry Påtter (med å) med Madam Pysj

I Harry Påtter (med å) er det ikke trollmenn, men tryllekunstnere som læres opp på Galtvort. I dette universet er det korttriks, mynttriks og sage-en-dame-i-to triks som er det mest prestisjefylte, men det går også rykter om at noen sitter på en hemmelighet om en bortglemt kunst, nemlig ekte magi. 

Medvirkende:
Bjørg Sofie Sætre
Daniel Frikstad
Jacob Vigeland
Jonas Sandvik
Thomas Stene-Johansen

Forestillingen presenteres i samarbeid med Showbox.

5. desember kl. 11:00
Anbefalt alder: 4+
UTSOLGT

Madam Pysj

Kompaniet Madam Pysj er et hybridteater hvor medlemmenes utdanning og fagkunnskaper strekker seg på tvers av de estetiske feltene innenfor kulturen, og er med dette nærmest et kunstnerkollektiv å regne i sin tilnærming til produksjon av scenekunst.

Det er ekstremsport når Madam Pysj gyver løs på den kjente historien de fleste kjenner til, men ikke kommer til å kjenne igjen. Kompaniets konsept går ut på å ta det kjente og kjære og demontere det til kun tanken om hvor det hele startet som står igjen.

Smittevern

Publikumskapasiteten er nå redusert fra 200 til 50 på Miniøyas jul. Smittevern og informasjon oppdateres fortløpende etter gjeldende forskrifter for arrangementer. Ved en eventuell avlysning vil alle forhåndskjøpte billetter refunderes. 

Både utøvere og publikum vil plasseres i henhold til anbefalt avstand. Billetter selges unummerert i grupper. Det forutsettes at gruppene tilhører samme husstand. Ved ankomst vil alle bli henvist til faste sitteplasser. Alle deltagere må regnes med i kapasiteten på arrangementet, også små babyer. Derfor må alle ha billett, uansett alder. 

Sentralen som arena har et kontinuerlig fokus på smittevern, og har til dags dato ingen kjente smittetilfeller. Det foreligger gode rutinger for renhold, og alle flater vaskes før og etter forestilling.

Det er viktig at alle følger disse retningslinjene ved besøket. Slik sikrer vi en trygg opplevelse, både for publikum og ansatte:

• Fra torsdag 29. oktober ble det påbudt å bruke munnbind innendørs der man ikke sitter ved et bord. Du må derfor medbringe eget munnbind når du kommer til Miniøyas jul. Du kan kun ta av munnbindet ditt når du sitter i setet ditt i salen. Vi har munnbind til de som har glemt det. Obs! Krav om munnbind gjelder ikke barn under 13 år.

• Hold minst 1 meters avstand i køen. Ingen stående mingling.

• Billetter må kjøpes på forhånd. Alle kjøpere registreres med navn og kontaktinfo, slik at det kan smittespores i etterkant. Din info lagres i 14 dager.

• Ikke flytt på stoler eller bytt plass under forestillingen og følg vertenes anvisning.

• Innslipp starter 30 minutter før forestilling. Bli sittende etter forestillingens slutt, og forlat salen i henhold til instruks fra scenen.

• Viktigst av alt: Bli hjemme hvis du er syk eller i karantene.