Minimusikk: Fire fugler med Frøy Aagre og Gregor Ridell

Lørdag 17. april 2021 k.l 13:00 og 15:00 på Sentralen i Øvre Slottsgate 3.

Klikk her for å kjøpe billett.

Bli med på oppdagelsesferd i fuglenes fantastiske verden. Vi går på skattejakt etter spennende fugler og lager musikk inspirert av fuglesangen. Musikken blir spilt av Frøy (saxofon) og Gregor (cello) og Gunhild Bjørnsgaard er produsent for forestillingen. På oppdagelsesferden finner vi annerledes instrumenter som barna får være med å spille på. Med lys, lyd, bevegelse og musikk skaper vi sammen en magisk fuglesymfoni.

Frøy Aagre er en anerkjent norsk jazzsaksofonist og komponist. Musikken hennes karakteriseres som varm, harmonisk, overraskende og oppfinnsom. Hun har god erfaring i å spille for det yngste publikummet og har blant annet turnert med musikkverket «Kling klang» for aldersgruppen 0-3 år, hvor barna inviteres med som aktivt skapende deltakere.

Alder: 4 -6 år.

Smittevern

Vi overholder de smittevernsregler som til en hver tid gjelder for Oslo kommune.

Minimusikk mottar støtte fra Kulturrådet og presenteres i samarbeid med Sentralen UNG.