Viktig informasjon om Miniøya 2021

Oslo har vært nedstengt siden november, og selv om vi har beholdt optimismen om en gjenåpning av samfunnet og kulturen til sommeren, har vi også forstått at et Miniøya i vanlig format har fremstått mer og mer urealistisk. Vi har derfor jobbet parallelt med en nedskalert og pandemi-vennlig festival. Behovet for fysiske kulturopplevelser har aldri vært større, og det er viktig for oss å gjøre alt vi kan for å sikre en fysisk festivalopplevelse i 2021.

Som en følge av pandemien, nedskaleres Miniøya 2021 fra 17 000 til 1400 publikummere. Festivalen deles opp i 6 ulike arrangementer hvor 200 publikummere kan oppleve 3 timer Miniøya i komprimert format lørdag 12. og søndag 13. juni. I tillegg lanserer Miniøyas babyfestival på dagtid fredag 11. juni for de aller minste.

Ved lettelser i smittevernstiltakene, vil antallet kunne oppskaleres, og det vil bli opprettet ventelister for de ulike arrangementene.

Tøyenparken skal fylles med aktiviteter og tverrkunstnerisk innhold i kjent Miniøya-stil. Miniøya 2021 byr fortsatt på et program av høy kvalitet, som inkluderer både musikk, dans, teater, litteratur og visuell kunst. 

Hva skjer med allerede kjøpte billetter?

Alle som allerede har kjøpt billett til Miniøya 2021, har mottatt en mail med tilbud om refusjon eller overføring av billetter til Miniøya 2022. Siden billettene nå blir billigere, kan vi ikke videreføre allerede kjøpte billetter til årets arrangement.

Følg med for programslipp

Billettsalg kommer

Foto: Olav Storm