Sol Heilo

Lørdag 12. juni gruppe 1 og 2.

Sol Heilo er opptatt av å gi publikum en opplevelse på mange plan der ulike sanser blir berørt. Hun søker å treffe forskjellige emosjoner hos dem som hører på, og ønsker å gi dem noe som de kan ta med seg videre i sine liv. Det er derfor hun skriver låter, lager bilder og musikkvideoer, designer sine egne t-skjorter og platecover og spiller utallige instrumenter.

Sol har gjort internasjonal karriere med bandet Katzenjammer, og spilt for fulle konsertarenaer og på de største festivalene rundt i verden. Nå har hun gått solo med sitt eget band, og er klar for å gi deg en konsert du sent vil glemme!

Sols tekster spenner over et rikt spekter av følelser, noe som gjenspeiles i dynamikken i arrangementene. Musikken hennes er ikke bundet av noen sjanger, og det utforskende bandet hennes overrasker oss stadig med et mylder av ulike lyder og stemninger. Sols tilstedeværelse i formidlingen samt bandets kjemi og spilleglede drar oss inn i en magisk flyt fra første til siste tone.

Vinteren 2019 var Sol med på programserien «Hver gang vi møtes» på TV2, der hun overrasket både artister og seere med sitt unike talent. Etter dette turnerte Sol og bandet hennes i hele landet for fullsatte hus. I juni 2020 skulle hun egentlig ha spilt på Miniøya 2020, men som så mye annet ble ikke det noe av. Derfor er er vi veldig glade for at Sol Heilo kommer til Miniøya 2021 i stedet. Lørdag 12. juni er hun klar for å gi kidsa en opplevelse de sent vil glemme! Sol Heilo står på programmet i gruppe 1 og 2 på lørdagen.