Does it Make Sense med Erla Audunsdottir

Erla Audunsdottirs kunstprosjekt «Does it make sense» består av en installasjon i fem deler og en performance i samarbeid med Ingeborg Tysse og kunstnerkollektivet GGG. Prosjektet tar utgangspunkt i de menneskelige sansene og i å stimulere til lek, undring og utforskning rundt kroppens sanser og i møte med både det visuelle og det sensoriske.

Billedkunstner Erla Audunsdottir er utdannet fra Kunstakademiet ved Kunsthøgskolen i Oslo og fullførte sin BFA våren 2018. Hun har en performativ tilnærming til ulike medier og materialer. Med fokus på en improvisatorisk metode tar hun i bruk det hun finner av rest-og gjenbruksmaterialer og lager skulpturer og scenografiske elementer som ofte fungerer som bakgrunn for performance eller video. Arbeidene er lekne og det er en gjennomgående konflikt mellom det dramatiske og banale.