Sykkelparkering med Whee!

Whee! jobber for at flere skal få oppleve gleden av å ha en elektrisk lastesykkel i hverdagen. De vil gjøre det enklere for familier i tettbygde strøk å velge et rimelig, bærekraftig og praktisk alternativ til bilen. Hos Whee! får du et abonnement på en elektrisk nyttesykkel, enkel servicebooking, vask og verksted, og en nettbutikk med produkter for hverdagssykling. 

Whee! er en bedrift som lærer av brukerne og jobber løpende med å utvikle flere produkter og tjenester som gjør det bedre å løse hverdagslogistikken med el- og nyttesykkel.

Whee! holder til rett på utsiden av Tøyenparken under Miniøya. Her vil det være sykkelparkering for alle som kommer syklende til festivalen, og Whee! tilbyr å hjelpe deg med luft i dekkene, enkel helsesjekk og tips og triks. De kommer også til å trekke ut tre familier som får disponere en Whee!-sykkel en helg. 

Sjekk ut Whee! på Instagram @wheebikeoslo