Svingens gale verden

Svingens gale verden er en serie med humorbøker for barn skrevet av  Arne Svingen. En slags parallellserie til forfatterens grøsserserie – Svingens mørke verden. Serien illustreres av Henry Bronken, som ellers har jobbet mye med tegneserier. Bronken og Svingen samarbeidet første gang på boka «Sofagrisene blir berømte» som kom ut i 2012. De to første bøkene i Svingens gale verden ble utgitt høsten 2016. Lenge kom det en bok i halvåret, men fra 2021 kommer det en bok i året. Bøkene er på mellom 50 og 80 sider og alle bøkene inneholder separate historier som kan leses uavhengig av hverandre. Den eneste fellesnevneren er at bøkene inneholder morsomme historier, noen absurde, noen rare, noen helt spinnville. Rett og slett humor for barn.

Lørdag 12. juni i gruppe 2 og 3, samt søndag 13. juni i gruppe 2 og 3 blir det høytlesning med Arne Svingen i Fortellerteltet,