Disko med Oh Mama! Crew og DJ Skolen

Oh Mama! Crew og ungdommer fra DJ Skolen kommer både til Miniøya 2021 (alle grupper) og Miniøyas babyfestival for å lage dansestemning med disko for store og små!

DJ Skolen er et samarbeidsprosjekt mellom DJ-kollektivet Oh Mama! Crew og Oslo Røde Kors. Prosjektet holder til på Fellesverket Sentrum. Siden 2014 har over 150 ungdommer fått opplæring i DJing av Oh Mama! Crew, Røde Kors-frivillige og gjestelærere fra inn og utland. DJ Skolen jobber for å skape en trygg møteplass og et fellesskap for ungdommer, med musikken som plattform og med mestring og musikkglede som hovedfokus. Gjennom kurs, øvinger og spillejobber lærer elevene om de forskjellige aspektene ved det å jobbe som DJ, fra det tekniske til hvordan starte og drive eget foretak og alt det innebærer. DJ Skolens elever har sammen med Oh Mama! Crew spilt på blant annet; Kulturfest Tøyen, Miniøya, Frivillighetsprisen, Øyafestivalen, Parkteatret, Norway Cup, Nationaltheatret, SPKRBOX-festivalen, Haugenfestivalen, By:Larm. VIBRO-festivalen og Tøyen Biblo. 

DJ Skolen er helt gratis og for ungdommer mellom 15 og 23 år. Sjekk ut mer om DJ Skolen & Oh Mama! Crew her! Instagram: @djskolen @ohmamacrew