Ledig stilling

Miniøya søker prosjektleder (40%)  

Miniøya er Norges største musikk- og kulturfestival for barn. Siden starten i 2010 har vår visjon vært å ha mot til å flytte grenser for å skape opplevelser som overrasker og engasjerer. Den tiende Miniøya ble arrangert i Tøyenparken mai 2019, hvor 13 000 publikummere ble presentert et bredt spekter av opplevelser og aktiviteter innen ulike sjangre og kunstformer.   

Miniøya har et langsiktig mål om å sikre et høyt kunstnerisk nivå på arrangementer med barn og unge i målgruppen. Siden 2017 har Miniøya-familien blitt utvidet med Miniøyas jul i desember og konsertserien Minimusikk. Sideprosjektene introduserer publikum for et bredt spekter av musikkopplevelser, med rammer som utfordrer og utvikler tradisjonell formidling. Vi løfter frem barn og unge som målgruppe og aktive deltakere, og medvirker til å heve statusen og kvaliteten på kunst og kultur som skapes og formidles til barn og unge. Administrasjonen jobber også med prosjekter i samarbeid med Den kulturelle skolesekken i Oslo, som Kulturfest og Elevarrangørkurs.  

Vi har dessverre måttet avlyse Miniøya i både 2020 og 2021 som følge av smitteverntiltak, men gjennom høsten 2021 planlegger vi flere aktiviteter rettet mot vår målgruppe, og for å gjennomføre disse trenger vi en prosjektleder på deltid, stillingsprosent 40%. 

Arbeidsoppgaver:  
Ansvar for organisering, administrering og gjennomføring av elevarrangørkurs for utvalgte skoler/klasser for U-trinnet og VGS. Prosjektmedarbeider med praktisk og administrativt definerte oppgaver i samarbeid med resten av administrasjonen. 

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper:  

  • Erfaring fra og engasjement for kulturfeltet med hovedvekt på målgruppen barn og unge   
  • Erfaring med prosjektarbeid 
  • Kursholdererfaring 
  • Relevant utdannelse eller minimum 2 års relevant arbeidserfaring 
  • Sterk formidlingsevne og pedagogiske verktøy 
  • Vi ser etter en selvstendig og driftig person med stort pågangsmot. Du må være en systematiker og ha god gjennomføringsevne, både i teamarbeid og alene.  

Vi tilbyr:  

  • Spennende kulturprosjekterfaring rettet mot barn og unge 
  • Engasjerte og dyktige medarbeidere  
  • Hyggelig arbeidsmiljø i flotte lokaler på Sentralen i Oslo sentrum, hjemmekontor i pandemitid 
  • Fleksibel arbeidstid   

Søknadsfrist 17.juni 2021 

Tiltredelse august 2021 

Engasjement i 40% med varighet til 31.12.2021 

Lønn etter avtale 

Spørsmål vedrørende stillingen kan rettes til daglig leder Solveig Riiser, 45291299 / solveig@minioya.no 

Søknad på maks én side og CV sendes elektronisk til soknad@minioya.no 

Miniøya er opptatt av mangfold, og vi oppfordrer derfor alle som er kvalifisert til å søke hos oss, uavhengig av alder, kjønn, funksjonshemming, seksuellorientering, nasjonal eller etnisk bakgrunn.