Arbeidsoppgaver

Foto: Bård Gundersen
  • Trivselsvakt: Trivselsvaktene er vår publikumsservice. Oppgaven din kan bestå av å passe på et spesielt punkt eller område i parken eller å sjekke armbånd ved en inngang. Hvis publikum lurer på noe, er det naturlig at de vil henvende seg til deg med ulike spørsmål. Som trivselsvakt vil du få opplæring på forhånd slik at du enkelt kan svare på publikums spørsmål.  
  • Solskinnspatrulje: Solskinnspatruljen sørger for at de frivillige har det bra på jobb. De bemanner frivilligområdet og går runder i parken med forfriskninger til de frivillige.  
  • Arena opprigg og nedrigg: Vi bygger Miniøya! Under opprigg av Miniøya er det mye som skal gjøres. Telt og gjerder skal settes opp, parken skal pyntes og møbleres og scener skal rigges. Opprigg varer fra mandag 20. mai til fredag 24. mai. Etter festivalen skal vi forlate Tøyenparken like fin som da vi overtok den. Alt skal ned og alt skal ryddes! Vi starter nedrigg på kvelden søndag 26. mai og rigger ned t.o.m. onsdag 29. mai.
  • Miljø: Miljøgruppen hjelper til med å sørge for at parken er ryddig og fri for søppel, at søppeldunkene ikke er overfylte og at avfallet er riktig sortert.  
  • Kiosk: På Miniøya har vi 6 kiosker og en vaffelbod. Det skal blant annet selges pølser, brus, bakevarer, is, kaffe, sukkerspinn og popcorn. Vafler skal stekes, sukkerspinn skal spinnes og kaffe skal kokes. Her er det muligheter for å jobbe enten i kassa, i produksjon eller som runner. 
  • Kulturfest Tøyen: Tirsdag 28. mai tar vi en pause i nedrigg for å arrangere ungdomsfestivalen Kulturfest Tøyen for fjerde gang. Dette er et gratisarrangement for ungdommer i 10 klasse til VG3, som vi i Miniøya arrangerer på oppdrag for Den Kulturelle Skolesekken Oslo. På Kulturfest Tøyen trenger vi mange trivselsvakter!
  • Foto: Våre dyktige fotografer sørger for at festivalen er godt dokumentert i ettertid. Bildene bruker vi gjennom hele året blant annet på sosiale medier, på minioya.no etc. Hvis du kunne tenke deg å jobbe som fotograf på Miniøya for første gang, vil vi gjerne at du legger inn en link til bilder du har tatt i det åpne feltet i søknadsskjemaet.
  • Billett: Når publikum ankommer festivalen, skal alle forhåndskjøpte billetter scannes ved inngangen, og festivalarmbånd settes på. Dersom festivalen ikke er utsolgt, skal det også selges billetter. I billettluka er det mest å gjøre tidlig på dagen, så alle som jobber her må være forberedt på at de kan bli spurt om å gjøre andre oppgaver utover dagen, når det ikke lenger er behov for å være like mange i billett.  
  • Ansiktsmaling: Ansiktsmaling er en av de mest populære aktivitetene på Miniøya. Her blir det fort kø, og man må derfor være effektiv. For å jobbe med ansiktsmaling må du ha erfaring med dette fra tidligere.  
  • Merch: Vil du være med å selge de fineste Miniøya-klærne? Vi trenger noen blide frivillige til å holde orden i sysakene og være Miniøya-butikkens ansikt utad. 

TIL PÅMELDINGSSKJEMA