Kingwings crew

Dag: Lørdag 1.desember

Tid: 11:00

Scene: Marmorsalen

En morsom, energisk, tøff og magisk forestilling for hele familien! Forestillingen fortelles gjennom dans, ekte kjemiske eksperimenter og beatboxing.

Forestillingen The Formula handler om en professor med sans for kunst og dans som i sine yngre dager var annerledes, sjenert og usikker, men svært oppfinnsom. Han hadde masse idéer! Dessverre ble han kritisert og sett på som rar og gal da han delte idéene sine med omverden, og han følte seg utenfor i samfunnet. Til slutt trakk han seg unna folk og stengte seg inne i et laboratorium.

I laboratoriet har professoren over mange år utviklet en rekke oppfinnelser. Nå jobber han mot sin store drøm: å skape dansende roboter med kunstig intelligens som kan forstå ham og ikke kritisere. Professoren vil vise hele verden at han ikke var gal – tvert i mot et geni!

En dag skjedde det noe svært uheldig som har fått professoren til å begynne å tvile på seg selv… Han frykter at han ikke skal lykkes.. Hadde alle rett? Er han gal?

Hva vil skje videre? Vil professoren trosse sin frykt og lykkes med sitt store eksperiment? Eller vil han feile og gjemme seg i mørket igjen?

Kingwings crew er bl.a. kjent fra forestillingen Kingwings vs. Nasjonalballetten på hovedscenen på Den Norske Opera i 2012 og 2014, 2. plass Norske talenter 2011 og en rekke TV-programmer som Idrettsgallaen, TV-aksjonen, Stjernekamp mm. Crewet har fått høye plasseringer og vunnet uttallige store battles i Norge og utlandet. Kingwings var Norgesmestere i break fra 2009-2013 og de fikk Oslo bys kunstnerpris i 2015.

The Formula er et samarbeid mellom UiO – Kjemisk institutt, det matematisk-naturvitenskapelige fakultet og Kingwings crew.