Tumble in the Jungle

Dag: Søndag 2.desember

Scene: Marmorsalen

En visuell, sanselig og taktil forestilling med fokus på fellesskap, humor og anerkjennelse. Dette er temaer som barn kan kjenne seg igjen i, og som kan gi dem glede og berikelse i øyeblikket.

Tumble in the Jungle er tilpasset hørselshemmede og døve barn, som har fått altfor lite tilbud av dansekunst. Samtidig er forestillingen også for barn som ikke har denne funksjonshemningen, og kan slik sett være en samlende forestilling for alle barn.  

På scenen møter vi to dansere og en døv musiker. Vi følger deres oppdagelsesferd gjennom visuelle, humoristiske og poetiske tablåer.  

På Miniøya og Miniøyas jul har vi i flere år tegnspråktolket konserter og forestillinger, og synes det er ekstra stas å kunne presentere Tumble in the Jungle som er en forestilling for alle barn, der tegnspråk har en sentral rolle.

Forestillingen presenteres av Showbox.

Ide/koreografi/regi: Inger Cecilie Bertrán de Lis Dramaturgi/regi: Robert Skjærstad Scenografi: Carl Nilssen-Love Komponist: Vidar Løvstad Kostymedesign: Signe Vasshus Rekvisitør: Antti Bjørn Duftkonsept: nykr.no Lysdesign: Daniel Kolstad Gimle Musiker/aktør: Rita Lindanger Dansere: Julie Moviken og Mikael Rønne Prosjekt- og produksjonskoordinator: Justina Brazaitė Produksjon: ICB Produksjoner, www.icbproductions.com Samproduksjon: Dansens hus Illustrasjon: Antti Bjørn Støttet av Kulturrådet, Fond for lyd og bilde og Extrastiftelsen Forprosjekt støttet av Notam, norsk teknologi for musikk og kunst  

Foto: Tale Hendnes/Dansens hus