Babyfestivalen

Velkommen til et friminutt og en av livets første kulturelle grunnsteiner.

På grunn av lokale smittevernstiltak måtte dessverre også babyfestivalen avlyses.

Fredag 11. juni inviteres de aller minste til en dag der de får ta del i ulike kunstuttrykk som stimulerer sanser og skaper emosjoner.

Singer/songwriter Nora Konstanse byr på visepop fra Helgeland med musikalske referanser til Feist og Ane Brun, og LILJA serverer jazz med hele verden som inspirasjon. I tillegg viser vi forestillingen We are Symphony. Det blir baby-yoga og babydans med hip hop – og dersom danseføttene til store og små rykker litt ekstra, har vi selvfølgelig disko! 

Miniøya har alltid hatt en andel babyer som publikummere, men de har tidligere ikke vært regnet inn i kapasiteten og heller ikke vært en del av målgruppen i programmeringen. Vi har likevel sett og erfart at også de aller minste har hatt glede av å være festivalgjester med familien. Med en helt egen babyfestival anerkjenner vi de som et publikum på linje med de større barna. Det er et helt felt av kunstnere som har opparbeidet seg kunnskap og kompetanse om hvordan de aller minste opplever, og responderer på ulike kulturelle sanseinntrykk. Programmet på Miniøyas aller første babyfestival skal tegne en stemning i Tøyenparken som inviterer til nærhet og trigger impulser til å utforske alle sansene. Her skal foresatte og baby kunne gå på kulturell oppdagelsesferd, hvor alt er tilrettelagt behovet til både barn, mor og far og medforeldre.B

Obs! Alle som skal på festivalen må kjøpe billett, både voksne og barn/babyer. Billetter til Miniøyas babyfestival er halv pris av ordinær Miniøya-billett.

Miniøyas babyfestival er dessverre utsolgt, men du kan registrere deg på ventelisten. 

Da får du beskjed dersom det legges flere billetter ut for salg. Vi utvider kapasiteten dersom Oslo kommune tillater å samle fler enn 200 personer utendørs i juni. Hvis noen ikke kan benytte sine kjøpte billetter grunnet sykdom eller karantene, vil også disse frigjøres for salg.

Alle som har kjøpt billetter til Miniøyas babyfestival, men ikke kan benytte dem, bes ta kontakt med oss direkte slik at vi kan refundere disse og selge dem til ventelisten.

Dersom vi må avlyse Miniøyas babyfestival på grunn av covid-restriksjoner, vil alle billetter refunderes via Ticketmaster. Hvis du har kjøpt billetter gjennom tredjepart vil du ikke kunne motta refusjon, og vi kan heller ikke garantere at billetter som ikke er kjøpt direkte fra Ticketmaster er gyldige.