Juletilbud: 20% rabatt på et begrenset antall billetter! Kjøp billetter hos ticketmaster

Bli Festivalklar!

Snart bobler Tøyenparken over av musikk, dans, teater, litteratur, kunst og gøye aktiviteter! 

Her er informasjon som gjør familien festivalklar:

Åpningstider:

Lørdag 10.00-18.00 
Søndag 10.00-18.00 

Scanning av billett åpner kl 09:30 begge dager. Beregn god nok tid og ha billettene klare. Hele følget trenger ikke stå i køen for å få utdelt armbånd.

 Vi har ikke fysisk billettsalg ved inngang, men har åpent billettsalg gjennom Ticketmaster.no frem til festivalen er utsolgt. 

HUSK at dere kan forhåndsbytte billett til armbånd hos Kool Kids tom fredag. Les om det her

Kontanfri festival

Betaling foregår med Vipps, Bankkort og kontantkort. Dersom dere ønsker å benytte kontanter har DNB satt opp en egen festivalbank. Her kan du kostnadsfritt sette inn kontanter på et eget kontantkort som fungerer på Miniøya. Kortet skal kun erstatte kontanter, det går ikke an å fylle på fra bankkort. Les mer om betaling på Miniøya her. 

Mat og drikke 

Vi har et spennende og variert mattilbud med flest mulig økologiske og kortreiste varer. I tillegg serverer vi gode vegetaralternativer. Sjekk menyen her. Det er tillatt å ha medbrakt mat å drikke på festivalen. Miniøya er selvfølgelig et alkoholfritt arrangement.

Allergier: Alle hovedallergener er merket på menyene.

Tilgjengelighet 

Tøyenparken har et kupert terreng, men vi tilrettelegger så godt som mulig for at det skal være god framkommelighet for både rullestolbrukere og barnevogner til scener, toaletter, kiosker og aktivitetstelt. Det finnes eget HC-toalett, og heis inne på Tøyenbadet for å komme til utebassengene. 

Ledsagere: Brukere med ledsagerbevis er hjertelig velkommen til Miniøya. Bruker må kjøpe billett på vanlig måte og ledsager må fremvise ledsagerbevis. Ledsager behøver ikke å kjøpe billett. Henvend dere i billettboden når dere ankommer festivalen. 

Ankomst: Det er enkelt å reise kollektivt til Tøyenparken. Alle t-baner går til Tøyen (avstand til festivalens inngang er ca 500 meter). Du kan også ta buss til Helgesens gate (avstand til festivalens inngang er ca 100 meter). Oppfordrer alle å ta kollektivt, du kan lett planlegge reisen din her hos ruter. Sykkelen kan parkeres på sykkelparkeringen utenfor parken. 

Parkering: Miniøya har ingen bilparkering (HC-parkering er selvfølgelig et unntak). For kart over gateparkering i Oslo se her. 

Tegnspråktolking: På Miniøya 2019 vil flere av forestillingene og konsertene bli tegnspråktolket. Sjekk i programbladet eller på nettsiden hva som blir tolket. 

Noen ting du bør ta med deg for best mulig festivalopplevelse:

 •  Solkrem 
 •  Godt fottøy 
 •  Kle deg etter været. Vi selger ikke regntøy eller poncho på festivalen
 •  Miljøet blir glad om du tar med flerbrukskoppen din om du er kaffetørst! 
 • Badetøy og håndkle til badeløvene
 •  Godt humør 

Noen ting er vi ikke så glade i:

 • Miniøya er en røykfri festival. 
 • Glassflasker og grill er ikke tillatt. 
 • Dyr må bli hjemme (førerhund er selvfølgelig et unntak). 
 • Vi ønsker ikke paraplyer på området, og foran scenene er dette ikke tillatt av sikkerhetsmessige årsaker. 
 • Som en del av vår miljøstrategi er vi 100% ballongfrie

Slipp barna løs – det er festival!