Juletilbud: 20% rabatt på et begrenset antall billetter! Kjøp billetter hos ticketmaster

DE FRIVILLIGE HELTENE

Har du sett de frivillige superheltene på Miniøya? Under her ser du kjempeflinke Maja og Øyvind som er med å rigge opp Havskogen i år. For at vi skal kunne skape norges kuleste barnefestival, trenger vi et godt team av frivillige som er med. I år har vi fått med oss en stor gjeng smilende mennesker som står på og jobber uansett vær. Både i regn og solskinn er de med å løfte, pakke, flytte, male, stable, rigge og planlegge. På en stor festival som denne har vi flere arbeidsoppgaver som må fylles, og derfor har vi en variert og fleksibel gjeng, som er med for å feire Miniøyas 10 års jubileum. Uten disse hadde vi ikke hatt Miniøya! 

Husk å smil når du ser de smilende folka som løper rundt i den svarte tskjorten med miniøya-logoen på. Hvis det er noe du lurer på, eller bare vil si takk for hjelpen, så kan du henvise deg til dem når som helst under festivalen. 

Tusen millioner takk til alle flotte, kreative, supre, sterke, flinke, smarte, gode frivillige vi har fått lov å jobbe med i år. Uten dere superhelter kunne vi ikke ha arrangert dette igjen hvert år i et helt tiår.