Frivillig

Vil du være med oss å skape gode minner for vårt unge publikum?

Klikk her for å melde deg på som frivillig!

For å lage festival trenger vi mange frivillige til små og store oppgaver, så her er det garantert noe som passer for alle. Vi kaller våre frivillige for superhelter, for vi kunne virkelig ikke klart oss uten denne hjelpen!

På grunn av usikkerhet rundt publikumskapasitet grunnet covid-19, kan vi dessverre ikke love gratisbilletter til frivillige i år, men håper så mange som mulig vil hjelpe oss likevel!

Vårt mål er at alle som jobber som frivillig på Miniøya skal ha en positiv opplevelse på alle måter. Vi lover å ta godt vare på deg, og på alle skift får man pause og servert god mat (Husk å gi oss beskjed hvis du har mat-allergier.)  

Samarbeid

Vi jobber aktivt for å finne nye samarbeidspartnere og lokale prosjekter som binder sammen deltakelse, dugnad, tilhørighet og mestring. Opprop Tveten, Funksjonshemmede som aktive deltakere på Tøyen, ungdomsbedriften Jalla Miljø UB og Røde Kors med Stifinnerne og Nettverk etter soning er eksempler på samarbeid som gir synergier langt utover festivalens virkefelt. Vi skal være en inkluderende festival og tilpasser oppgaver på potensiale like mye som kompetanse. Ta gjerne kontakt om du kjenner til et prosjekt som kan ha glede av å samarbeide med Miniøya!

Seniorhelt

Prosjektet «Seniorhelt» ble startet i 2020, og videreføres til 2021. Vi ønsker å engasjere og involvere flere eldre i det frivillige arbeidet. Er du over 60 år og har lyst til å være Seniorhelt? les mer her.

Noe annet du lurer på? Send en mail til frivillig@minioya.no