Grønn disko med ROCKSLO og Miljøhovedstaden

Miljøhovedstaden presenterer Grønn disko på Miniøya 2018. Her kan du kan lage effekter til diskoteltet helt uten strøm. Det blir også eget telt med idéworkshop, quiz og bildevegg. Her skal vi finne ut hvordan barna kan gjøre Oslo til en mer miljøvennlig by.

Diskoteltet er programmert av ungdommene i ROCKSLO, en konsertforening for og med ungdommer i Oslo.

Programmet med tider for diskoteltet finner du på programsiden.

DJ L.I.T.S.W.D.:
Er rimelig fleksibel sjangermessig, så hva vi får presentert i Diskoteltet kan være alt fra barnevennlig technosett, world music til pop/rock. Altså en meget eklektisk DJ. Og mulighetene er store for at en sidekick på 4 år også vil være med å bestemme både låtvalg og dra i faderne. Dette gleder vi oss til.

DJ WarpNote:
Er en av de mest allsidige DJs Oslo kan by på. Og har spilt på alle klubber du kan tenke deg, i Tigerstaden, de tre siste tiårene. Ikke er han en fabelaktig DJ, men også en av en av de beste VJs, og har vært på turne verden over med bl.a. Alan Walker. Hva han vil spille i Diskoteltet er bare de som møter opp som får oppleve. En ting er sikkert… Her blir det moro å være når WarpNote er bak spakene.

Oh Mama! Crew/DJ Skolen:
Oslo-baserte Oh Mama! Crew har spilt på klubber siden 2010. Og har turnert verden over. Med til Diskoteltet og Miniøya, tar de også elever fra DJ-skolen.

ROCKSLO DJ CREW:
DJs fra ROCKSLOs egne rekker snurrer skiver i år også. Her er alt lov, så forvent alt!

Mudman:
Mudman er produsent, DJ og lyddesigner fra Oslo som har jobbet som profesjonell musiker i nesten 20 år. Selv om han har jobbet med ulike musikalske prosjekter i teater, jazz, hip hop og til og med psykedelisk rock, har elektronisk musikk alltid vært hans lidenskap. Mudman spiller mange live-konserter og DJ-sett i Norge og utlandet hvor dyp, mørk og melodisk techno er sentral del av hans lydbilde. Nå får du oppleve han i Diskoteltet, på Miniøya.

Amina Sewali:
Amina Sewali er en sanger, skuespillerinne, multi-instrumentalist, beatboxer, sangskriver og dramatiker, som allerede har markert seg på flere av de største stadiene i Norge, både i teater, tv og på musikkstedet.