Miniøyas jul – julefestivalen for hele familien!

Miniøyas jul er en kulturell førjulsgave til hele familien! Helgen 1. og 2. desember fyller vi Sentralen med musikk, dans, teater, litteratur og aktiviteter. 

Miniøya vil sette fokus på barns åpenhet og kvalitetsforståelse i møte med kunst. Vi skal overraske og engasjere og vårt unge publikum skal bli utfordret på egen kreativ og kunstnerisk utfoldelse. I ni år har Miniøya skapt glede og begeistring i Tøyenparken og som Norges største barnefestival vil vi skape nye tradisjoner og bevare gamle. Det var derfor naturlig å ta steget videre og lage en festival-lillesøster! Miniøyas jul ble arrangert for første gang i fjor med blant andre Ila Auto, Snøkvit, Bukkene Bruse, Clara og Prinsen, Trufilotten og Det Norske Solistkor på plakaten. Her var live karaoke, hip hop kurs, kollasjeverksted og en god dose julestemning.

Barn er et ærlig publikum fordi de opplever og lytter med hjertet. Nå gleder vi oss til å åpne dørene til en ny kulturell forundringspakke for små og store første helgen i desember. Følg med oss for programslipp fremover!

Kjøp billetter her!

Når og hvor
1. og 2. desember 2018 arrangeres Miniøyas jul på Sentralen i Øvre Slottsgate 3.

Midt i sentrum av Oslo er Norges eldste sparebankbygg skapt om til et unikt hus med seks fantastiske scener for kulturopplevelser. Sentralen er i tillegg arbeidsted for over 350 kreative mennesker som produserer ulike kulturuttrykk eller jobber med å finne nye løsninger på utfordringer i samfunnet.

Miniøyas jul er programmert på hele huset med aktiviteter og forestillinger fra 11 til 15 lørdag og søndag.

Dørene åpner 10:30

Billetter
Billetter til Miniøyas jul kan du kjøpe hos Ticketmaster.

Barn under 2 år kommer gratis inn og behøver ikke billett. Det er ellers samme pris for barn og voksen. Vi anbefaler å kjøpe billett på forhånd. 

Praktisk info

Dette er kanskje fint å vite:

  • Gratis garderobe og stellerom i kjelleren
  • Vi har barnevognparkering på huset, men anbefaler å reise uten vogn hvis mulig. Det vil også være liten fremkommelighet for barnevogn inne på festivalen, så en bæresele til de aller minste er praktisk.
  • Miniøyas kafé i Marmorsalen tilbyr pølse, grøt, saft, kaffe og popcorn.
  • Sentralen kafé har en spennende meny med pizza, salater, påsmurt og bakervarer.
  • Medbragt mat og drikke kan nytes i Gullhallen i 3. etg
Bevegelseshemmede
Sentralen er tilgjengelig for rullestolbrukere og vi har handicaptoaletter. For nærmere informasjon, henvend deg ved inngangen.

Ledsagere
Brukere med ledsagerbevis er hjertelig velkommen til Miniøyas jul. Bruker må kjøpe billett og fremvise ledsagerbevis. Henvend deg i inngangen når du ankommer festivalen. Send gjerne en mail til kontakt@minioya.no i forkant og meld i fra, slik at vi har oversikt over hvor mange som kommer på festivalen. 

 

Tilbake til Miniøya