Billetter

Miniøyas jul blir arrangert 30.november og 1.desember på Sentralen. 

Program: 11.00 – 15.00. Dørene åpner 10.30.

Billetter lørdag

Billetter søndag

Vi anbefaler å kjøpe billett på forhånd gjennom Ticketmaster. Billetter kan også kjøpes ved innslipp, med forbehold om utsolgt.

Foto: Stina G Karlsen

Om billettene

Det er samme pris som gjelder både for voksne og barn. 
Barn under 2 år kommer gratis inn på festivalen.

Øvre aldersgrense: Miniøyas jul er en festival eksklusivt for barn og har derfor 16 års øvre aldersgrense. Det betyr at alle besøkende over 16 år må komme i følge med barn. Ett barn kan selvfølgelig ta med seg så mange voksne han/hun vil på Miniøyas jul. Barn under 12 år må gå i følge med en voksen.

Ledsagere: Brukere med ledsagerbevis er hjertelig velkommen til Miniøyas jul. Bruker må kjøpe billett på vanlig måte og ledsager må fremvise ledsagerbevis. Ledsager behøver ikke å kjøpe billett. Henvend dere i billettboden når dere ankommer festivalen.

En papirbillett du har hentet på utsalgssted eller printet selv er ikke personlig. Denne kan brukes av en annen person, selv om det står ditt navn på. Alle typer billetter må byttes inn i armbånd, som virker som din adgang til Miniøyas jul. Hver billett kan kun brukes en gang, og strekkoden blir scannet når du kommer. I det du har festet armbåndet på, er dette å regne som personlig og kan ikke deles med andre.

Foto: Bent Askelund Saevereid