Morten Ramm

Morten Ramm, «Da pappa bæsja i bassenget – og 10 andre historier fortalt av barn»

Hvordan blir resultatet når Oline på fem, Anton på tre og ni andre barn får fritt spillerom til å lage sin egen barnebok? Det ville komiker Morten Ramm finne ut av.

I «Da pappa bæsja i bassenget – og 10 andre historier fortalt av barn», får barna dikte sine egne frydefulle fortellinger – helt usensurert. Resultatet er blitt en ellevill eventyrbok av barn – for barn!

Her er det pappaer som bæsjer i basseng, utspekulerte slimmonstre, rottesuppe, tyver og slemme støvsugere. Dermed passer boka for barn i alle aldre – også bestemor på 72. Men det er ikke bare historiene som er morsomme! Illustratør Frode Skaren har laget drøssevis av morsomme tegninger til alle eventyrene.

Søndag 3. desember kommer Morten Ramm til Miniøyas jul for å lese fra boka og vise frem de gøyale tegningene – sammen med noen av de unge forfatterne av boka. Her kan også publikum få fargelegge sine egne tegninger fra boka.

Morten Ramm er en av 2000-tallets mest fremtredende norske moromenn. Han har selv to døtre som har bidratt til historiene i boka og gleder seg stort til å fremføre eventyr!

Kjøp billett

Tilbake til Miniøyas jul