Klassisk musikktelt med Kvartettserien og Nordberg Strykeorkester

Tradisjonen tro blir det klassisk musikktelt med musikalske kvartett-ablegøyer på Miniøya også i år. I år kan du se og møte både Kvartettserien og Nordberg Strykeorkester i teltet til ulike tider.

Meteorôskvartetten

Meteorôskvartetten er en ung kvartett dannet i 2016. Den består av fire masterstudenter på Norges Musikkhøgskole fra henholdsvis Frankrike, Russland, Taiwan og Norge. De er med i Ung Kvartettserie, talentprogrammet til Kvartettserien, for første gang i år.

I det klassiske teltet får du møte Meteorôskvartetten på nært hold. Se hva som skjer når de fire musikantene møtes og spiller sammen! Vi kan love variert kvartettmusikk, litt drama og litt lek. Du kan prøve å spille i kvartett selv, dirigere kvartetten, møte musikerne – eller bli med å komponere en egen Miniøya kvartett! Konsertene etterfølges av workshops hvor det blir aktiviteter for store og små.

Nordberg Strykeorkester

I mellom slagene med Kvartettserien, møter du også Nordberg Strykeorkester i det klassiske musikkteltet på Miniøya. Nordberg Strykeorkesterer et nytt initativ for å utvikle et inspirerende strykemiljø i Sogn (det vil si området som dekker Korsvoll, Nordberg, Kringsjå og Tåsen).