Juletilbud: 20% rabatt på et begrenset antall billetter! Kjøp billetter hos ticketmaster

Kontantfritt på Miniøya

Betaling på festivalen foregår med Vipps, bankkort og kontantkort. DNB har satt opp en egen festivalbank og her kan publikum kostnadsfritt sette inn kontanter på et eget kontantkort som kun fungerer på Miniøya. 

Publikum som ønsker å benytte kontanter kan hente ut et kontantkort i festivalbanken som lades opp med ønsket beløp. Kontantkortet er en lukket betalingsløsning for å redusere kontanthåndteringen på arrangementet. Dette er et tilbud til gjester som kun har kontanter eller til de som ønsker å handle med kontanter. Vanlig kortbetaling er tilgjengelig på alle kassepunkter. 

Slik gjør du det : 

1. Hent et kort og fyll på med ønsket beløp (inntil kr 1.200), kun betaling med kontanter. 

2. Kortet kan brukes på ALLE kassepunkter på Miniøya. 

3. Saldo på kortet kommer opp i kassedisplay etter kjøp. 

Regler for kortet: 

1. Kortet er kun gyldig på Miniøya. 

2. Refusjon av ubrukt beløp skjer ved at du leverer inn kortet i festivalbanken. Her får du beløpet tilbake i kontanter. 

Mistet kort: 

Vi anbefaler å ta bilde av baksiden på kortet eller ta vare på kvitteringen dere mottar ved påfyll. Dersom dere mister kortet kan dere gå til festivalbanken og få pengene overført til nytt kort ved å vise bilde av kortnummer eller kvittering. 

Glemmer du å refundere beløpet på Miniøya kan du registrere deg og kortet ditt på www.cashless.no, velge refunder og sende inn kortet til ESPOS for manuell refundering. 

Dersom kortet ikke er refundert innen 31.12.2019 trekkes et administrasjonsgebyr på kr 10 pr måned fra kortets saldo frem til kortet er refundert. 

Vår samarbeidspartner DNB betjener festivalbanken og de dekker kortgebyret som vanligvis betales av publikum. Hos DNB kan voksne og barn snakke med rådgivere og få nyttig økonomisk påfyll gjennom DNBs Lærepenger. Lærepenger er et undervisningsopplegg som gir barn en grunnleggende forståelse for penger, inntekt, forbruk, egne økonomiske rettigheter og gode sparevaner. Se mer på https://barn.dnb.no/ 

Kontantkortet er en tjeneste levert av ESPOS som også leverer alle kassepunkter på festivalen. Les mer om tjenesten her