Lissie (US) til Miniøya 2018

Lissie elsker Norge og vi elsker Lissie! Nå er hun endelig klar for et norgesbesøk igjen, og lørdag 9. juni kommer hun til Miniøya 2018. Dermed blir hun den første amerikaneren på Miniøya-programmet noensinne.

Lissie gleder seg til å spille for den yngre garde på Miniøya. Litt erfaring har hun – for hun har nemlig hele 6 nieser og 2 nevøer som alltid kommer når hun spiller i hjembyen. Da tar også vennene med seg barna sine, og det blir alltid god stemning. «Det er aller morsomst når det er masse barn foran ved scenen som danser og lever seg inn i musikken, så jeg gleder meg veldig til Miniøya», forteller Lissie.

Hennes nye album, «Castles» kommer ut 23. mars, så det blir med et rykende ferskt album i bagasjen hun nå legger turen til Norge på nytt. Albumet, som for det meste er skrevet i Lissies nye hjem i nordvest Iowa, representerer en spirituell og musikal utvikling; det er et portrett av en artist som alltid har vært på flyttefot, og som nå endelig har skapt seg et permanent hjem, og en mulighet til å få pusten tilbake og reflektere.

Siden braksuksessen med debutalbumet «Catching A Tiger» i 2010 og oppfølgingsalbumet «Back to Forever» fra 2013, har det gått slag i slag for den vevre jenta med den store stemmen, og hun har raskt blitt en yndling hos både presse og publikum med sin blanding av syttitallsinspirert country, folk og vestkystrock.