Meg og kammeraten min med KORK og Det Norske Jentekor, søndag 10. juni

Meg og kammeraten min har laget en helt unik plate. Snydelig er arrangert for orkester og idéen var å lage en plate uten konvensjonell bass, trommer og gitarkomp, samt utnytte orkesteret maksimalt, både klanglig og rytmisk. Snydelig danser ut av rillene med letthet, kraft og med fengende harmonisering sammen med Kringkastingsorkesteret og aspirantene til Det norske jentekor.

KORK er med gjennom hele plata, bortsett fra Jeg va’kke redd (spor 12).  Her valgte Meg og kammeraten min følgende oppfinnsomme instrumentering: Cembalo (Morten Qvenild), steeldrums, perkusjon (Heming Valebjørg – Oslo Filharmonien), theremin (Maja Ratkje) og trombone (Erik Johannessen).

Snydelig er komponert, arrangert, mikset og produsert av Meg (Martin Hagfors) og Kammeraten (Erik Johannessen). Plateomslaget er laget av Håkon Hoffart. Håkon  har laget alle omslagene til Meg og kammeraten min og jobbet med siden 1997.

Plata framføres i sin helhet med HELE Kringkastingsorkesteret og Det Norske Jentekor på Miniøya 2018. Dette blir episk!