Juletilbud: 20% rabatt på et begrenset antall billetter! Kjøp billetter hos ticketmaster

Miniøyas jul 2018: Takk for i år!

Det er jo ikke jul riktig enda, men som Bare Egil så fint sa det: I Miniøya feirer vi jul litt tidligere. Vi feiret faktisk jul denne helgen: Miniøyas jul.

1100 små og store har vært smånisser, lagd havlyd med Veslefrikk, besøkt Tigerstadsteatrets magiske JuleJungel og lagd buttons, julekort, vennskapsbånd og gavelapper på Sentralen denne helgen. Ravi, Bare Egil Band, Sølvguttene, Det Norske Jentekor og pianist Thormod Rønning Kvam har stått for musikken i Marmorsalen, og de minste satt som tente lys under teaterforestillingen Tunble in the Jungle. Fortellerstundene med både Flåklypa og Pulverheksa var også populære og rundt omkring på huset har det dukket opp overraskelser i form av teater, klassisk musikk med Kvartettserien og korsang med Fargespill. I Gymsalen har danseglade barn fått lære å danse med Soul Sessions Oslo. 

Nå gleder vi oss allerede til Miniøyas bursdagsfeiring 25. og 26. mai 2019. Da fyller vi 10 år, og det skal vi feire ved å lage den beste festivalen hittil! I hele desember kommer programslippende på løpende bånd, så her er det bare å følge med, og kanskje det havner noen billetter under juletrærne også? Fram til 24. desember gir vi 20% rabatt på et begrenset antall Miniøya-billetter. 

God jul!

Foto: Katja Anker, Stina G. Karlsen og Bent Askelund Sævereid