Musikk under 16

Musikk under 16 har blitt arrangert siden oppstarten av Miniøya i 2010, og det er NRK P3 «Urørt» konseptet for ungdom under 16 år. Det blir plukket ut tre finalister som får spille på Miniøya, og vinnerpremien er utrolig gjev! Vi er veldig stolte av denne konkurransen, og vi jobber kontinuerlig med videreutvikling av konseptet.

Konkurransen er et samarbeid mellom NRK P3 Urørt, Malabar Studio, Warner Music, Øyafestivalen, Internasjonalen og Miniøya, og juryen består av representanter fra hver av disse. Det velges ut en vinner blant de tre deltakerne i finalen på Miniøya. Vinneren får spille inn en låt i Malabar Studio sommeren 2015. Singelen gis ut på plateselskapet Warner Music under Øyafestivalen. Vinneren får også spille på klubbdagen på Internasjonalen under Øyafestivalen 2015. Vinnerlåta vil i tillegg få spilletid på NRK P3.

Med Musikk Under 16 ønsker vi sammen med viktige deltakere i norsk musikkliv å skape en arena der barn og unge får muligheten til å vise seg fram og bli tatt seriøst som musikkaktører. Musikk Under 16 skal være et springbrett for unge musikkinteresserte i hele Norges land, hvor geografisk tilhørighet ikke skal være avgjørende for å delta. På sikt ønsker vi at prosjektet skal følge opp de tidligere vinnerne, også etter festivalen. Dette kan være i form av å knytte til oss en samarbeidspartner som aktivt kan gå inn og sponse øvingslokaler eller gi andre fordeler i en startfase.

Tidligere vinnere: