Info

Kontakt oss
Har du spørsmål? Send oss gjerne en mail til kontakt@minioya.no.

Ticketmaster håndterer vårt billettsalg. Har du spørsmål rundt ditt billettkjøp, er det derfor best å kontakte Ticketmasters kunderservice direkte.

Henriette Larsen, Daglig leder og kunstnerisk ansvarlig
henriette@minioya.no / tlf. 918 65 825

Laila Egeberg, Økonomiansvarlig
laila@minioya.no / tlf. 995 24 114

Anette Helle, Kommunikasjonsansvarlig
anette@minioya.no / tlf. 917 08 882

Vilgunn Kronstad, Sponsoransvarlig
vilgunn@minioya.no

Besøksadresse: Sentralen, Øvre Slottsgate 3

Postadresse:

Miniøya
Barnefestivalen AS
C/O Sentralen
Postboks 183 Sentrum
0102 Oslo

Miniøya er Norges største barnefestival og arrangeres for tiende gang 25. og 26 mai. 2019 i Tøyenparken. Vi tar barn på alvor i alle ledd og holder samme kvalitet som voksenfestivaler. Miniøya arrangeres på barnas premisser, og har barn som festivalsjefer.

Om Miniøyas jul:

Miniøyas jul arrangeres for andre gang  på Sentralen 1. og 2. desember 2018. Det blir musikk, dans, teater, litteratur og aktiviteter i kjent Miniøya-stil.

Når og hvor
1. og 2. desember 2018 arrangeres Miniøyas jul på Sentralen i Øvre Slottsgate 3.

Midt i sentrum av Oslo er Norges eldste sparebankbygg skapt om til et unikt hus med seks fantastiske scener for kulturopplevelser. Sentralen er i tillegg arbeidsted for over 350 kreative mennesker som produserer ulike kulturuttrykk eller jobber med å finne nye løsninger på utfordringer i samfunnet. Noen av Norges mest spennende kokker til å står for servering av mat og drikke i en restaurant og kafé i husets 1. etasje.

Billetter
Billetter til Miniøyas jul kan du kjøpe hos Ticketmaster. Du kan kjøpe enten lørdagsbillett eller søndagsbillett. Om du ønsker kan du selvfølgelig kjøpe billett til begge dager – men siden programmet er nesten likt, anbefaler vi å velge én av dagene. Barn under 2 år kommer gratis inn og behøver ikke billett. 
Åpningstider

Lørdag 11.00-15.00
Søndag 11.00-15.00

Bevegelseshemmede
Sentralen er tilgjengelig for rullestolbrukere og vi har handicaptoaletter. For nærmere informasjon, henvend deg ved inngangen.

Ledsagere
 Brukere med ledsagerbevis er hjertelig velkommen til Miniøyas jul. Bruker må kjøpe billett og fremvise ledsagerbevis. Henvend deg i inngangen når du ankommer festivalen. Send oss gjerne en mail i forkant og meld i fra, slik at vi har oversikt over hvor mange som kommer på festivalen. 

Om Miniøya:

På Miniøya skal barna få et bredt spekter av musikk- og kulturopplevelser innenfor trygge og inkluderende rammer der barnets opplevelse står i fokus. Festivalområdet inneholder aktiviteter og ulike kunstformer som skal utfordre, overraske og glede på tvers av alder, interesser og generasjoner. Miniøya er et alkoholfritt arrangement med fokus på sunne verdier og miljø.

1. Når
Lørdag 25. og søndag 26. mai 2019 i Tøyenparken.

Åpningstider: Lørdag 10.00-18.00. Søndag 10.00-18.00

2. Hvor
Tøyenparken ligger i skråningen mellom Tøyenbadet og Munchmuseet, vis-à-vis Botanisk hage. Parken er unik med sitt naturlige amfi, og utsikt over byen og Botanisk hage.
3. Øvre aldersgrense
Miniøya er en festival eksklusivt for barn og unge. Som Norges eneste festival med 16 års øvre aldersgrense betyr det at alle besøkende over 16 år må komme i følge med barn. Obs! Ett barn kan ta med seg så mange voksne han/hun vil på festival!
4. For de aller minste
Vi har gratis stellestasjon med bleier og andre stelleprodukter. Her finnes det også en rolig ammekrok. Lydnivået på Miniøya er tilpasset små ører og kontrolleres kontinuerlig på alle scenene. Det finnes ørepropper tilgjengelig i våre kiosker og øreklokker for barn til salgs i Miniøyabutikken.
5. Mat og drikke
Miniøya er selvfølgelig et alkoholfritt arrangement. Vi har et spennende og variert mattilbud med flest mulig økologiske og kortreiste varer. I tillegg serverer vi gode vegetaralternativer. Alle hovedallergener er merket på menyene. Det er tillatt å ha medbrakt mat å drikke på festivalen.
6. Bevegelseshemmede og ledsagere

Tøyenparken er tilgjengelig for rullestolbrukere og vi har handicaptoalett (se kart). For nærmere informasjon, henvend deg ved inngangen. Brukere med ledsagerbevis er hjertelig velkommen til Miniøya. Bruker må kjøpe billett og fremvise ledsakerbevis. Henvend deg til akkrediteringsboden når du ankommer festivalen.

7. Hva er ikke tillatt på Miniøya?
  1. Miniøya er en alkohol- og røykfri festival. Husk at snus inneholder mikroplast som ikke trives i naturen, og ikke er bra for barn å spise hvis de havner på bakken
  2. Det er dessverre ikke tillatt å ha med seg egen grill.
  3. Ta gjerne med egen drikke – eller enda bedre, din egen gjenbruksflaske! Men glassflasker er ikke tillatt.
  4. Dyr må bli hjemme (førerhund er selvfølgelig et unntak)
  5. Vi ønsker ikke paraplyer på området, og foran scenene er dette ikke tillatt av sikkerhetsmessige årsaker.
  6. Sykkelen må parkeres på sykkelparkeringen utenfor parken
  7. Vi er en ballongfri festival! Dette er en del av vår miljøstrategi. Ballonger som kommer på avveie i naturen er et alvorlig problem. Ballongene og ballongrestene forurenser miljøet og kan påføre dyrelivet i havet og på land store skader, lidelse og død. På verdensbasis er ballonger på tredjeplass blant marint avfall som oftest er kilde til lidelse og død for dyrelivet i havet (Ocean Conservancy/CSIRO
8. Må både voksne og barn kjøpe billett?
 
Ja, alle som er over 2 år må kjøpe billett, også de voksne. Barn under 2 år er gratis.
9. Alle som er over 16 år må komme i følge med et barn, men hvor mange voksne kan man være per barn?
 Man kan være så mange voksne man vil per barn, det er det ingen begrensning på. Barn under 2 år kommer gratis inn og har dermed ingen billett – men de telles likevel som et barn i følget i denne sammenhengen. 
10. Kan en helgebillett deles på ulike personer?
Nei. En helgebillett er personlig. Skal forskjellige personer gå forskjellige dager må man kjøpe dagspass til hver enkelt dag.

 

Video av Karoline Finnema

Video av Øistein Bloch Haukland

Video av Øistein Bloch Haukland

Video av Øistein Bloch Haukland

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save