Juletilbud: 20% rabatt på et begrenset antall billetter! Kjøp billetter hos ticketmaster

Oslomestere i avfallshåndtering til Miniøya

Ombruk og gjenbruk har preget Miniøya fra starten i 2010, men med 17 000 publikummere, 500 frivillige og  500 artister og partnere over to dager, blir det nødvendigvis noe avfall. Nå får vi hjelp av Oslomestere i avfallshåndtering til å holde parken enda renere og sikre den aller beste kildesorteringen på festivalen. 

Jalla Miljø er en ungdomsbedrift (UB) fra Hersleb VGS og består av seks entusiastiske ungdommer med lidenskap for miljø . Ut fra en lønnsom dobbel bunnlinje vil de skape bærekraftige gjenbrukstransport i miljøbyer samtidig som de rehabiliterer utsatt ungdom med arbeidstrening som Jalla-syklister. 

Deres visjon er å erstatte all gjenbrukstransport i miljøbyer med el-sykkel. Fort fort! Jalla Jalla! Deres sosiale verdier er å tro og satse på inkludering og integrering av fremtidige generasjoner.

 Jalla Miljø samarbeider blant annet med Tøyen Unlimited, Oslo Kommune – Europas Miljøhovedstad, områdeløft Tøyen og er en del av programmet #project100 av Reach for Change.  I april vant de Oslomesterskapet i Ungdomsbedrifter i regi av Unge Entreprenørskap og de er nominert til Oslo miljøpris.

Ordet jalla kommer fra arabisk og betyr hurtig! Eller fort fort.

All pant på Miniøya går til Jalla Miljø UB.

Vil du vite mer? Sjekk @JallaMiljø på Facebook eller send de en mail på Jallamiljo@gmail.com