Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen handler om hvordan Miniøya samler inn og bruker personopplysninger om deg.

Ønsker du å komme i kontakt med oss i forbindelse med personvernopplysningene, send oss en mail på kontakt@minioya.no og merk mailen med «personvernopplysninger».  

minioya.no lenker til nettsider som er eid og driftet av andre virksomheter. Vi har ikke innsyn i og behandler ikke personopplysninger som legges inn på disse nettstedene, med mindre annet er spesifisert i denne erklæringen. Miniøya har heller ikke ansvar for verken innhold eller behandling av personopplysninger på andre nettsider. Se egne personvernerklæringer.

 

1. Behandlingsansvarlig

Miniøya er behandlingsansvarlig av personopplysningene dine.

2. Hva brukes personopplysningene til? 

Det er frivillig for de som besøker nettsiden å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev.

Vi samler inn og behandler informasjon når du besøker vår nettside for å kunne analysere markedstrender. Med ditt samtykke vil vi også bruke disse opplysningene til å kunne tilpasse innhold og tilby deg målrettet informasjon, tilbud og annonsering basert på adferd og antagelser om preferanser.

Vi vil bruke opplysningene om deg til noen av de følgende formålene:

    • Bruk av e-postadresser og postadresser til utsending av nyhetsbrev.
    • For statistikkinnhenting, -aggregering og administrasjon av nettsidene og tjenestene. Informasjon innhentes for at Miniøya skal få ytterligere informasjon om brukerne, blant annet for å finne ut hvordan brukerne kommer til Miniøyas hjemmesider, og for å spore generelle bruksmønstre til brukerne på våre websider. Denne informasjonen bruker vi til å administrere og forbedre nettsidene.
  • Registrering av e-postadresser og personopplysninger til behandling og informasjonsutsendelse til frivillige som registrerer seg via sidens påmeldingsskjema.

3. Hvilke opplysninger behandles?

·  Du kan abonnere på nyhetsbrev slik at du mottar e-post fra Miniøya om aktuelle nyheter. For å melde deg på nyhetsbrevet må du registrere e-postadresse.

·  Du kan registrere deg som frivillig via påmeldingsskjema på nettsiden. Informasjonen som registreres lagres og behandles via Arkon.

·  Hvis du retter en henvendelse til Miniøya via nettsidene, for eksempel sender oss en e-post, vil relevante opplysninger kunne bli lagret, for eksempel navn og e-postadresse.

·  Når du besøker Miniøyas nettsider registreres din IP-adresse. Miniøya knytter ikke denne opplysningen direkte til deg som bruker. Opplysningene bruker vi til å administrere og vedlikeholde sidene våre. Eksempler på hva statistikken gir svar på er: hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, søkeord, hvilke nettsider brukerne kommer fra og hvilke nettleser som benyttes. Det gjør det mulig for oss å utarbeide stadig bedre og mer brukervennlige tilbud. Se mer om webanalyse og cookies nedenfor.

 

Webanalyse og cookies
Miniøya samler inn og behandler også avidentifiserte opplysninger om besøkende på minioya.no. Vi bruker vanlige Internett-teknologier, blant annet Google Analytics for å samle informasjon om brukerne slik at vi til enhver tid kan tilrettelegge for best mulig funksjonalitet og videreutvikle informasjonstilbudet på nettsiden. Denne informasjonen hentes fra datamaskinens nettleser og kan omfatte IP-adresse, operativsystem, nettleserprogramvare (for eksempel ”Microsoft Internet Explorer”), skjermoppløsning og avsendernettside. 

“Cookies” er små informasjonkapsler (tekstfiler) som nettsiden spør nettleseren din om å lagre på datamaskinen eller den mobile enheten. Dette gjør at nettsiden kan huske handlingene eller preferansene dine over tid. Minioya.no bruker følgende cookies (informasjonskapsler): 

  • Statistikk og informasjon om hvordan besøkende bruker våre nettsider. Vi aggregerer informasjon og lager rapporter som hjelper oss med å forbedre opplevelsen. Verktøyene bruker førsteparts informasjonskapsler bare for å samle inn data. Disse cookiene, og dataene som samles inn, er anonymiserte, og kan ikke brukes til å identifisere deg som person.

De fleste nettlesere aksepterer automatisk cookies. Du kan alltid velge å ikke akseptere en informasjonskapsel ved å endre datamaskinens innstillinger til å avvise “cookie” eller til at du må godkjenne en “cookie”, men dette kan begrense utvalget av funksjonene som er tilgjengelige. Innstillingen er å forstå som et samtykke dersom den er slik at brukeren uttrykker aksept for bruk av cookies. Dette gjelder også dersom nettleseren er forhåndsinnstilt for aksept. 

Hvis du ikke ønsker at Miniøya skal samle inn anonyme data fra deg, så kan du melde deg av denne innsamlingen påGoogle Analytics eller ved å endre sikkerhetsinnstillingene på din datamaskin.

4. Personopplysninger om mindreårige

Miniøya innhenter ikke opplysninger om alder og behandler ikke bevisst opplysninger om barn under 15 år. Det er hentet inn skriftlig samtykke fra foresatte der mindreårige er avbildet på nettsiden.

5. Direkte markedsføring

Det er frivillig å abonnere på nyhetsbrev fra Miniøya. Nyhetsbrevene inneholder aktuell informasjon om festivalen. Nyhetsbrevene sendes ut med ulik frekvens. Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via en link i nyhetsbrevet.

Vi tillater ikke en tredjepart å bruke dine personopplysninger for markedsførings- eller kommunikasjonsformål.

6. Hvordan sikrer vi opplysningene?

Miniøya har etablert regler og rutiner for beskyttelse av personopplysninger og personvern. 

Dersom vi formidler dine personopplysninger til en tredjepart, vil vi forsikre oss om at det finnes ordninger og avtaler som sikrer opplysningene og forhindre at tredjeparten bruker personopplysningene til andre formål enn det som er avtalt. 

7. Dine rettigheter

Alle personer som spør har rett til informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet etter personopplysningslovens § 18, 1. ledd. Miniøya har gitt informasjonen i denne erklæringen. 

Hvis Miniøya behandler personopplysninger om deg, har du rett til innsyn i egne opplysninger.  Dersom personopplysningene er uriktige, ufullstendige eller det ikke er adgang til å behandle dem, kan du også be Miniøya rette opplysningene. Se kontaktopplysninger innledningsvis i erklæringen. 

Vi behandler og lagrer ikke opplysninger om deg lenger enn nødvendig for det tiltenkte formålet eller for det som kreves i henhold til inngåtte avtaler og ikke utover lovens rammer. Vi sletter personopplysninger når en bruker gir beskjed om at han/hun ikke lenger ønsker å benytte tjenesten.  

8. Samtykke, lovvalg og verneting

Denne Personvernerklæringen gjelder for alle brukere av våre nettsider. Vi krever at brukere aksepterer å overholde erklæringen som en del av vår relasjon. 

Ved å bruke våre nettsider aksepterer du at dine personopplysninger kan behandles i samsvar med denne Personvernerklæringen, herunder overføres til databehandlere og tredjeparter som beskrevet i erklæringen. 

9. Endringer i erklæringen

Miniøya forbeholder seg retten til å endre eller oppdatere Personvernerklæringen. Alle endringer er gjeldene fra de legges ut, og vil omfatte informasjon samlet inn fra den datoen så vel som eksisterende informasjon oppbevart av Miniøya.

Miniøya benytter seg av informasjonskapsler, du kan lese mer om det her

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close