Det Norske Jentekor

med geriljajulesang rundt omkring på Sentralen

Det Norske Jentekor besøker Miniøyas jul igjen! Denne gangen med geriljajulesang rundt omkring på Sentralen. 
Jentekoret har sunget flere ganger både på Miniøya og på Miniøyas jul, oftest med de yngste korene. Denne gangen er det sangere fra Hovedkoret som synger.

Klikk her for billetter til Miniøyas jul! 

Det Norske Jentekor består av fire kor med jenter fra 6 til 26 år, og holder til i Oslo. Sangerne kommer inn etter opptaksprøver. Jentekoret er en videreføring av NRKs jentekor. Koret er med sitt fokus på nytenkning og tradisjon, en sterk bidragsyter i norsk kulturliv, og har fostret en rekke anerkjente sangere, musikere og artister.

Noen av Norges fremste komponister skriver ny musikk for Det Norske Jentekor, og disse verkene har gjort at koret jevnlig blir invitert til festivaler i inn- og utland.

Det Norske Jentekor sin målsetting er å skape sterke uttrykk som berører publikum og sangere. Publikum inviteres med inn i korets musikalske verden, hvor opplevelse, varme, kvalitet og formidling står i sentrum. Det Norske Jentekor er en korskole, som utdanner jentene til å bli selvstendige og reflekterte musikere og kunstnere, og hvor sangerne utvikler forståelse for, opplevelse av og interesse for musikk som gir dem mulighet til å utøve musikk på høyt nivå profesjonelt, eller i det frivillige musikkliv senere i livet.

H.K.H. Kronprinsesse Mette-Marit er korets høye beskytter. 

Tider:

12:00 – Utenfor Forstanderskapssalen

12:45 – Galleriet i 4.etg

13:30 – Utenfor Marmorsalen